Antena Meniu Search
x

Video Mașina unei familii, strivită de un copac pe Centura Capitalei. Mama, tatăl și copilul lor au ajuns la spital

O mamă și copilul ei au ajuns la spital, în această după-amiază, după ce un copac s-a prăbușit peste mașina în care se aflau, din cauza vântului puternic. Autoturismul se deplasa pe Centura București, în localitatea Voluntari. Din fericire, cei doi nu au suferit leziuni grave.

de Redactia Observator

la 11.01.2023, 14:21

Vezi și

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că accidentul a avut loc miercuri, pe DN Centura București, la kilometrul 10, în localitatea Voluntari din județul Ilfov. Mașina a fost lovită în mers de un copac care s-a prăbușit pe șosea. În urma impactului, au fost rănite două persoane, mamă și copil. Cei doi au suferit leziuni ușoare și se află în evaluare medicală.

Copac prăbușit peste mașina unei familii, pe Centura Capitalei

Potrivit reprezentanților ISU București - Ilfov, în mașină se afla și tatăl, care, de asemenea, a fost transportat la spital. Bărbatul și copilul au fost transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu, în timp ce mama a ajuns la Pantelimon 5. "Ca urmare a fenomenelor meteo am intervenit pentru indepartarea unui copac căzut pe un autoturism în Șoseaua de Centură, în zona localității Voluntari. Au fost preluate 2 persoane adulte și 1 copil, care au fost transportate în stare de constiență la Spitalul Grigore Alexandrescu (tata + copil), respectiv Pantelimon 5 (mama).

Un alt caz a fost inregistrat in str. Fabricii, unde un copac a cazut si a surprins un pieton, F22 ani. Aceasta a fost transp la Spitalul Universitar in stare de constienta, cu suspiciune de fractura membru inferior. Au fost avariate 3 autoturisme si o teava de gaze", a transmis ISU București - Ilfov.

Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers Voluntari-Otopeni.

La această oră, Capitala se află sub avertizare cod galben de vreme severă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mașina unei familii, strivită de un copac pe Centura Capitalei. Mama, tatăl și copilul lor au ajuns la spital