Antena Meniu Search
x

Maşinile unei primării din Gorj, sub sechestru. Instituţia nu şi-ar fi plătit o datorie de 80.000 de lei unei firme din UK

O primărie din Gorj a tras pe dreapta mașinile instituției după ce au fost puse sub sechestru. Printre acestea, sunt și două microbuze școlare. 

de Redactia Observator

la 26.06.2023, 13:45

Vezi și

Primăria Albeni datorează unei firme de consultanţă din Marea Britanie aproximativ 80.000 de lei. Pentru că nu şi-a achitat această datorie, firma a reuşit să pună sechestru pe mai multe bunuri ce aparţin instituţiei publice.

Este vorba de două microbuze şcolare ş şase autoturisme. Dacă elevii nu sun afectaţi în această perioadă pentru că sunt în vacanţă, angajaţii instituţiei, care sunt nevoiţi să facă deplasări în interes de serviciu, vor trebui să găsească o altă variană. 

Edilul este sub control judicar pentru că este judecat într-un dosar pentru luare de mită. Viceprimarul localităţii a declarat că nimeni din primărie nu ştie de această datorie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Maşinile unei primării din Gorj, sub sechestru. Instituţia nu şi-ar fi plătit o datorie de 80.000 de lei unei firme din UK