Antena Meniu Search
x

Curs valutar

McLaren de 100 de mii de euro făcut praf în pădurea Făget. Bolidul s-a ciocnit cu un VW Passat

Un McLaren s-a făcut praf în pădurea Făget, după impactul cu un VW Passat. Accidentul s-a produs, marţi, în jurul orei 16.30, la ieşirea din Cluj Napoca spre Ciurila.

de Redactia Observator

la 28.08.2019 , 13:25

Un McLaren s-a făcut praf în pădurea Făget, după impactul cu un VW Passat. Accidentul s-a produs, marţi, în jurul orei 16.30, la ieşirea din Cluj Napoca spre Ciurila.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, citaţi de clujust.ro, un şofer nu a adaptat viteza în curbă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în altă maşină.

În urma impactului, cele două maşini, un McLaren şi un VW Passat, au fost avariate serios. Din fericire, cei doi şoferi au scăpat teferi, cu unele leziuni, dar au refuzat transportul la spital.

Articolul continuă după reclamă
Un milionar din Cluj şi-a distrus bolidul McLaren în pădurea Făget, după impactul cu un VW Passat

McLaren făcut praf în pădurea Făget

Poliția nu a precizat cum s-a produs accidentul.

Logodnica şoferului din VW Passat ar fi comentat pe Facebook că cel vinovat pentru producerea accidentului este şoferul din McLaren. Acesta ar fi tăiat curba, a pătruns pe contrasens unde a intrat în VW.

”Logodnicul meu era în Passat (șofer) cu încă 2 prieteni. Cel cu bolidul a venit glonț, a tăiat curba și s-a băgat în ei. Există răni multiple, nu foarte grave”, a explicat femeia, potrivit clujcapitala.ro.

Jurnaliştii de la stiridecluj.ro scriu că şoferul bolidului are 34 de ani şi este din Certeze, județul Satu Mare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » McLaren de 100 de mii de euro făcut praf în pădurea Făget. Bolidul s-a ciocnit cu un VW Passat