Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un medic din Buzău este acuzat că a uitat o faşă de peste un metru în abdomenul unui pacient

Caz incredibil de malpraxis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău după ce o femeie l-a acuzat pe un medic care l-a operat pe soţul ei de cancer că ar fi uitat în abdomenul bărbatului o faşă de peste un metru.

de Redactia Observator

la 03.07.2018 , 14:49

Medic din Buzau acuzat de malpraxis Medic din Buzău, acuzat că ar fi uitat o faşă de peste un metru în abdomenul unui pacient operat de cancer - Pixabay

Caz incredibil de malpraxis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău după ce o femeie l-a acuzat pe un medic care l-a operat pe soţul ei de cancer că ar fi uitat în abdomenul bărbatului o faşă de peste un metru.

Femeia a depus plângeri la Poliţie şi la Colegiul Medicilor după ce chiar ea i-a scos soţului ei din burtă o bucată de faşă de peste 40 de centimetri.

Totul s-a întâmplat zilele trecute, iar imediat după aceasta, femeia şi-a dus soţul la spital, acolo unde un medic ar fi scos o altă bucată de faşă la fel de mare ca şi prima.

Articolul continuă după reclamă

Lucreţia Rădulescu a povestit pentru Observator că totul a început în luna decembrie a anului trecut, atunci când soţul ei s-a simţit rău şi a ajuns la spital.

Pe acelaşi subiect

În urma unor analize, medicii au descoperit că bărbatul în vârstă de 71 de ani avea cancer de colon, motiv pentru care a fost operat.

Soţia bărbatului a susţinut că la trei săptămâni după operaţie, în ciuda faptului că soţul ei se simţea rău, medicii i-au dat asigurări că operaţia a decurs bine.

Până zilele trecute, buzoianca a precizat că soţul ei s-a simţit mai mereu rău, însă a crezut că totul se întâmplă din cauza bolii.

Medicul chirurg acuzat de malpraxis a declarat că, din punct de vedere medical, era imposibil ca faşa să fi fost uitată în abdomenul pacientului pentru că procedura nu a inclus deschiderea colonului, ci doar rezecţia bucăţii bolnave.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un medic din Buzău este acuzat că a uitat o faşă de peste un metru în abdomenul unui pacient