Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Medic de la Floreasca, lovit de un taximetrist pentru că l-a rugat să nu fumeze în maşină! Cardiologul Gabriel Tatu tocmai plecase de la spital (Foto)

Gabriel Tatu, medic cardiolog la Spitalul de Urgenţ Floreasca, a fost lovit de un taximetrist după ce l-a rugat să nu fumeze în maşină.

de Redactia Observator

la 27.02.2018 , 14:34

Gabriel Tatu, medic cardiolog la Spitalul de Urgenţ Floreasca, a fost lovit de un taximetrist după ce l-a rugat să nu fumeze în maşină.

Incidentul a avut loc în această dimineaţă, conform unei postări de pe pagina de Facebook "2035 fără tutun".

Un taximetrist de la compania Pelicanul l-a lovit intenționat pe medicul de la Floreasca, pe care l-a dat afară din mașină, acesta nefiind de acord ca taximetristul să fumeze cu el în autoturism. 

Articolul continuă după reclamă
Un medic de la Floreasca a fost lovit de taximetrist pentru că l-a rugat să nu fumeze în maşină

"27 Februarie 2018, ora 9.50. Medicul cardiolog Gabriel Tatu pleacă de la Spitalul Floreasca și încearcă să ia un taxi. Taxi autorizat. 

Șoferul pleacă în cursă și întreabă pasagerul dacă poate să fumeze! Pasagerul îl roagă să nu o facă. Șoferul insistă. În final, începe să urle, trage pe dreapta și cere pasagerului să coboare și să ia alt taxi pentru că el este dependent de țigară. 

Pasagerul îi spune că nu a mai întâlnit o astfel de situație nicăieri în lume. Șoferul urlă și mai tare. Este prevenit că i se vor face fotografii. În timp ce este fotografiat de lângă mașină deschide brusc portiera dreaptă și îl lovește pe medic", este mesajul postat pe pagina de Facebook "2035 fără tutun".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Medic de la Floreasca, lovit de un taximetrist pentru că l-a rugat să nu fumeze în maşină! Cardiologul Gabriel Tatu tocmai plecase de la spital (Foto)