Antena Meniu Search
x

Video Medicii unui spital din Iaşi, şocaţi după ce au consultat o fetiţă de 11 luni. Ce au descoperit pe corpul copilei. Părinţii, suspecţii principali

Medicii dintr-un spital din Iaşi au alertat autorităţile, după ce, în timpul unui consult, au descoperit mai multe vânătăi pe trupul unei fetiţe de doar 11 luni. Cadrele medicale au întrebat părinţii copilului despre urmele de lovituri, însă aceştia nu au oferit nicio explicaţie.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 25.09.2023, 13:34

Vezi și

Suspiciuni de abuz la Iaşi, după ce un copil a ajuns la spital plin de vânătăi pe corp. Fetiţa de nici un an fusese adusă la camera de gardă pentru că avea o răceală. Medicii au descoperit însă urmele abuzului şi au alertat imediat Poliţia. 

Fetiţa era acoperită de vânătăi pe tot corpul

Clara Mihociu, reporter Observator: Fata de 11 luni a fost adusă la spital în cursul zilei de vineri, chiar de către mama sa. Avea febră destul de mare, motiv pentru care s-au prezentat la spital, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sfânta Maria din Iaşi. Acolo, medicii au început consultaţia şi au observat că pe trupul fetei, pe braţe şi pe spate, există mai multe vânătăi. Multe dintre ele păreau mai vechi de o săptămână.

Au încercat să discute cu mama cu privire la acele răni, dar pentru că nu au primit o explicaţie, au anunţat imediat anchetatorii care fac acum verificări. Urmează ca fata să fie supusă şi unei expertize medico-legale şi, desigur, părinţii vor fi întrebaţi cu privire la această situaţie. Ulterior, spun anchetatorii, vor continua verificările şi dacă va fi cazul, vor da şi o calitate de suspect unei persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Medicii unui spital din Iaşi, şocaţi după ce au consultat o fetiţă de 11 luni. Ce au descoperit pe corpul copilei. Părinţii, suspecţii principali