Antena Meniu Search
x

Video Medicul de 34 de ani care s-a aruncat pe geam a lăsat un bilet de adio. Imaginile surprinse înainte să se sinucidă

Un chirurg renumit de la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală s-a aruncat de pe un bloc cu douasprezece etaje. Vecinii spun că tragedia s-ar fi intimplat după o ceartă cu soţia. A lăsat un mesaj de adio pe telefonul mobil şi apoi s-a aruncat în gol. Din păcate, colegii lui nu l-au mai putut salva.

de Redactia Observator

la 29.09.2022, 19:45

Vezi și

În jurul orei zece dimineaţa, medicul de 34 de ani a ajuns în blocul de pe Şoseaua Pantelimon. Pe camerele de supraveghere se vede cum bărbatul merge singur pe holul de la etajul 12.

Chirurgul a lăsat un mesaj de adio

După câteva minute, un apel la 112 anunţa că un bărbat s-a aruncat în gol de pe terasă.

Martor: Mă duceam să iau copilul de la şcoală, era aici ambulanţa, IML, îl transporta într-un sac din ăla. Am înţeles că s-a certat cu soţia şi s-a aruncat de la etaj.

Pe acelaşi subiect

Martor: A găsit uşa deschisă la casa liftului. Telefonul l-a lăsat pe un scăunel la etajul 12.

A scris pe telefonul mobil un bilet de adio pentru soţie şi pentru cei doi copii ai săi. Vecinii spun că medicul a venit cu maşina personală, a parcat-o în faţa blocului, a intrat în scară şi a urcat la ultimul etaj al blocului, unde a şi deschis fereastra de pe casa scării.

Cunoscuţii spun că medicul ar fi suferit de depresie

Pe reţelele sociale, însă, părea mereu un om vesel. Posta zilnic fotografii din viaţa profesională. Cele mai recente imagini sunt de la Viena, de la congresul medical la care a participat cu doar o zi înainte de tragedie.

Camelia Călin, şefa de secţie Sfântul Ioan: Sunt încă sub impresia acestei veşti şocante. Era un coleg extraordinar.

Specialist în chirurgie generală şi metabolică, doctorul era foarte apreciat, mai ales în Capitală. Făcea operaţii la Spitalul Sfântul Ioan, dar şi la o clinică privată. În ultimii şase ani, s-a ocupat de cazurile grave de obezitate. Era mereu aproape de pacienţii lui şi le dădea sfaturi medicale chiar şi pe Internet.

Medic: E o tragedie ce s-a întâmplat!

Soţia este şi ea medic endocrinolog la un spital mare din Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Medicul de 34 de ani care s-a aruncat pe geam a lăsat un bilet de adio. Imaginile surprinse înainte să se sinucidă