Antena Meniu Search
x

Mesajul sfâşietor al iubitului Claudiei, una dintre cele patru fete care au murit în tragedia de la Jibou

Iubitul Claudiei, una dintre cele patru fete care şi-au pierdut viaţa în tragedia de la Jibou, a postat un mesaj sfâşietor pe Facebook după ce a aflat teribila veste.

Iubitul Claudiei, una dintre cele patru fete care şi-au pierdut viaţa în tragedia de la Jibou, a postat un mesaj sfâşietor pe Facebook după ce a aflat teribila veste.

Claudia Barbos era studentă la Universitatea de Nord din Baia-Mare, iar ieri după-amiază şi-a găsit sfâşitul la o trecere la nivel cu calea ferată din Jibou, judeţul Sălaj.

Claudia se afla într-o maşină, alături de patru prietene, când, la un moment dat, tânăra aflată la volan nu a fost atentă şi a încercat să treacă exact în momentul în care un tren se apropia cu viteză.

Impactul a fost devastator: patru dintre cele cinci fete aflate în maşină au murit pe loc, în timp ce şoferiţa a scăpat cu viaţă, fiind transportată de urgenţă la spital.

Claudia Barbos a murit in urma accidentului de la Jibou

După ce a aflat cu iubita sa a murit, Dani, prietenul Claudiei, a postat un mesaj sfâşietor pe Facebook.

"Nu imi vine sa cred dragostea mea ca ai plecat asa devreme de lângă mine. Te voi păstra mereu in sufletul si inima mea. Nimeni niciodata nu o sa iti ocupe acest loc special. Iti multumesc din suflet petru toate clipele frumoase petrecute impreuna si in special pentru ca TU esti cea care m a invata ce inseamna iubirea adevarata. Nu imi pot imagina cum va fi viata mea fara tine... Tot merg dintr-o camera in alta cu speranța că te voi găsi zâmbind dar din pacate nu o să-ți mai vad zâmbetul tău dulce. Sunt in stare de șoc. Dă-mi te rog 2 palme sa ma pot trezi din coșmarul asta. Te-am iubit , te iubesc, si te voi iubi veșnic. Imi pare enorm de rau ca nu mai poti sa devi mama copilasilor noștri ce ni doream. Nu te voi uita niciodată ingerasul meu păzitor. Dumnezeu sa te aiba in paza si sa iti dea odihna veșnică. Dumnezeu sa te ierte, sufletul meu", a scris tânărul.

Mesajul a fost însoţit de zeci de comentarii din partea prietenilor care i-au arătat susţinerea lor şi l-au rugat să fie tare pentru a putea trece peste această tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Mesajul sfâşietor al iubitului Claudiei, una dintre cele patru fete care au murit în tragedia de la Jibou