Antena Meniu Search
x

Moldoveancă de 44 de ani, ucisă în Italia. Criminalul a fost surprins de camerele de supraveghere (Video)

O femeie în vârstă de 44 de ani, originară din Ungheni şi plecată de 15 ani în Italia, a fost ucisă de soţul ei, care ulterior s-a sinucis.

O femeie în vârstă de 44 de ani, originară din Republica Moldova şi plecată de 15 ani în Italia, a fost ucisă de soţul ei, care ulterior s-a sinucis.

Svetlana Balica, din Ungheni, a fost dată dispărută încă de la începutul lunii noiembrie în oraşul Sondrio din Lombardia, nordul Italiei.

Cadavrul femeii nu a fost încă găsit, însă imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la depozitul unde lucra soţul italian al Svetlanei confirmă crima.

Pe acelaşi subiect

"Nicola Pontiggia şi-a ucis soţia între 31 octombrie şi 2 noiembrie, după care a transportat cu maşina cadavrul şi lucrurile ei persoanale la locul unde lucra", a declarat procurorul Claudio Gittardi.

La această oră, autorităţile o caută pe femeie în întreg perimetrul zonei din jurul companiei Castelli din Morbegno, unde lucra bărbatul.

Cetățeanul italian și-ar fi strangulat soția, după care i-ar fi îngropat corpul și a dat foc documentelor și lucrurilor ei personale. Ulterior, el a șters toate urmele și a sunat-o de mai multe ori pe femeie, pentru a da impresia că o caută, spun anchetatorii, conform publika.md.

Bărbatul ar fi recurs la acest gest pentru că femeia intenționa să-l părăsească. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Moldoveancă de 44 de ani, ucisă în Italia. Criminalul a fost surprins de camerele de supraveghere (Video)