Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesajul unei poliţiste din Paşcani pentru bărbaţii cu blugi mulaţi şi gleznele la vedere: 'Lăsaţi-ne pe noi, femeile'

Andrada Voicu, o poliţistă din Paşcani, a transmis un mesaj bărbaţilor care poartă blugi mulaţi şi gleznele la vedere. Postarea de pe Facebook a devenit virală şi a fost intens distribuită printre poliţişti şi militari.

de Alin Tarnovschi

la 21.10.2019 , 13:19

Mesajul unei poliţiste din Paşcani pentru bărbaţii cu blugi mulaţi şi gleznele la vedere Mesajul unei poliţiste din Paşcani pentru bărbaţii cu blugi mulaţi şi gleznele la vedere - Facebook

Andrada Voicu, o poliţistă din Paşcani, a transmis un mesaj bărbaţilor care poartă blugi mulaţi şi gleznele la vedere.

Postarea de pe Facebook a devenit virală şi a fost intens distribuită printre poliţişti şi militari.

În urmă cu câteva luni, aceeaşi poliţistă a postat pe Facebook o poezie în care reproşa conducerii Poliţiei că este cercetată disciplinar pentru că şi-a permis să critice sistemul.

Articolul continuă după reclamă

Anul trecut, Andrada Voicu a fost grav rănită într-un teribil accident rutier, în timpul unei misiuni, din cauza unei maşini de serviciu cu probleme tehnice.

Pe acelaşi subiect

De această dată, tânăra poliţistă a decis să tragă un semnal de alarmă pentru bărbaţi, atât colegii ei, cât şi civili, cu privire la felul în care se îmbracă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Băbăieți, lăsați-ne pe noi, femeile, să purtăm tricouri&bluze scurte și mulate. Că vi se vede burta când ridicați mâinile și vă ies nădragii la șale când vă aplecați.

Lăsați-ne tot pe noi să purtăm blugi mulați. Pentru că așa se cuvine. Sau măcar dacă o faceți, asigurați-vă de faptul că nu-s atât de mulați încât să vi se vadă momițele prin ei, pentru că nu-i frumos și nici de bun-simț.

Lăsați-ne pe noi să mergem cu gleznele la vedere, pentru că ăsta e un semn al feminității. Poți spune despre o femeie că are glezne frumoase. Despre un bărbat care umblă cu gleznele goale și fără șosete în pantofi, nu poți spune același lucru.

Lăsați-ne tot pe noi să ne epilăm definitiv și să ne dăm cu ulei cu particule sclipitoare pe picioare înainte să ieșim din casă. Pentru că, la fel, este o chestie a noastră, a femeilor. Iar un bărbat cu picioarele perfect epilate și unse cu ulei strălucitor, dă de bănuit.

Lăsați-ne, vă rugăm, plăcile și ondulatoarele de păr, pentru că sunt ale noastre. Fiți bărbați, tată!", a scris Andrada Voicu pe Facebook.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Mesajul unei poliţiste din Paşcani pentru bărbaţii cu blugi mulaţi şi gleznele la vedere: 'Lăsaţi-ne pe noi, femeile'