Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesaj sfâşietor al unei vedete din România după ce Anastasia Cecati a fost ucisă de soţul ei: 'Odihneşte-te în pace, îngerule' (Foto)

O vedetă din România a fost şocată de moartea Anastasiei Cecati, o tânără de 31 de ani care a fost ucisă cu sânge rece de propriul soţ.

de Redactia Observator

la 20.02.2018 , 13:53

O vedetă din România a fost şocată de moartea Anastasiei Cecati, o tânără de 31 de ani care a fost ucisă cu sânge rece  de propriul soţ.

Bună prietenă cu Anastasia Cecati, Ramona Gabor a scris un mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

"Tragedie teribilă! Atât de frumoasă, întotdeauna acolo să ajute şi să dea un sfat! Mi-a rupt inima vestea că tu nu mai eşti printre noi. O să fii întotdeauna în gândurile mele! Odihneşte-te în pace, îngerule!", a fost mesajul transmis de Ramona Gabor.

Articolul continuă după reclamă

Anastasia Cecati, mamă a unui bebeluş de numai două săptămâni, a fost ucisă cu sânge rece de propriul soţ.

Pe acelaşi subiect
Anastasia Cecati a murit dupa ce a fost injunghiata de propriul sot

Bărbatul i-a tăiat gâtul tinerei care a pozat pentru mai multe reviste de bărbaţi, iar apoi s-a aruncat de la etajul 7 al blocului din Chişinău în care cei doi locuiau.

Bebeluşul cuplului a fost transportat la spital, în timp ce Poliţia a deschis o anchetă.

Anastasia Cecati a fost ucisa cu sange rece de sotul ei

Anastasia Cecati era cunoscută în lumea mondenă din România, dar şi din Moldova, fiind model pentru coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Mesaj sfâşietor al unei vedete din România după ce Anastasia Cecati a fost ucisă de soţul ei: 'Odihneşte-te în pace, îngerule' (Foto)