Antena Meniu Search
x

Tânăr român, găsit spânzurat în Italia! Viorel avea 29 de ani şi locuia lângă Roma. Mama băiatului face un apel disperat: "Ajutați-mă să îl duc acasă!"

O mamă îndurerată a făcut un apel disperat pe Facebook, după ce fiul ei, Viorel Braha, de numai 29 de ani, a fost găsit spânzurat în Ostia, lângă Roma.

O mamă îndurerată a făcut un apel disperat pe Facebook, după ce fiul ei, Viorel Braha, de numai 29 de ani, a fost găsit spânzurat în locuința sa din Ostia, lângă Roma.

Andreea Braha cere ajutorul pentru a aduce în ţară trupul neînsufleţit al fiului ei, cheltuielile de repatriere fiind peste puterile financiare ale familiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Viorel era unul dintre cei 12 copii ai familiei Braha, din Petroşani. 

Autoritățile au dispus autopsia trupului neînsuflețit pentru a se stabili dacă este vorba despre o sinucidere.

De asemenea, persoanele din Italia care pot și vor să ajute, o pot contacta pe Simona Braha, sora lui Viorel, la numărul de telefon 0039/3883268857 sau printr-un mesaj aici, pe pagina sa Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Tânăr român, găsit spânzurat în Italia! Viorel avea 29 de ani şi locuia lângă Roma. Mama băiatului face un apel disperat: "Ajutați-mă să îl duc acasă!"