Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Soţia tânărului înjunghiat în inimă la Sebeş: "Ai plecat în luna de miere singur, în ceruri, pe vecie". Abia se căsătoriseră

Mesaj devastator de adio al soției tânărului ucis la Sebeș, pentru dragul său soț. Adrian a murit la scurt timp după ce a fost lovit cu un cuțit , în zona inimii, de un bărbat de 37 de ani cu care, se pare, avea niște neînțelegeri.

de Redactia Observator

la 21.05.2018 , 17:51

Soţia tânărului înjunghiat în inimă la Sebeş: "Ai plecat în luna de miere singur, în ceruri, pe vecie". Abia se căsătoriseră, pe 6 mai Soţia tânărului înjunghiat în inimă la Sebeş: "Ai plecat în luna de miere singur, în ceruri, pe vecie". Abia se căsătoriseră, pe 6 mai

Mesaj devastator de adio al soției tânărului ucis la Sebeș, pentru dragul său soț.

Adrian a murit la scurt timp după ce a fost lovit cu un cuțit , în zona inimii, de un bărbat de 37 de ani cu care, se pare, avea niște neînțelegeri.

Moartea lui Adrian Ilie Bercuciu, tânărul de înjunghiat mortal la Sebeș, într-o terasă din oraș, a îndurerat întreaga comunitate locală. Băiatul, de loc din comuna Pianu, se căsătorise la începutul lunii, în data de 6 mai, și nimeni nu bănuia că zilele îi vor fi curmate atât de repede.

Articolul continuă după reclamă

Duminică, soția lui Adrian i-a transmis ultimul său mesaj.  

„Dumnezeu mi te-a dat și tot El mi te-a luat. Ai plecat în ,,luna de miere” singur, în ceruri, pe vecie. Așteaptă-mă, acolo ne vom întâlni din nou. Dar până atunci fi îngerul meu păzitor, așa cum erai și pe pământ…”

Valer Stancu, bărbatul de 37 de ani care i-a luat viața lui Adrian a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în cursul zilei de joi, sub acuzația de omor. El își va petrece următoarea perioadă în arestul IPJ Sibiu, pentru că arestul IPJ Alba este în renovare.

Imediat după crimă, casa ucigașului a luat foc din senin, arzând și făcându-se scrum.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Soţia tânărului înjunghiat în inimă la Sebeş: "Ai plecat în luna de miere singur, în ceruri, pe vecie". Abia se căsătoriseră