Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesaje sfâşietoare pentru Larisa, fata de 16 ani care s-a spânzurat la Teslui. "Rămas bun suflet drag..ai plecat şi ne-ai lăsat.."

Durere fără margini la Teslui, în Olt. O fată de doar 16 ani a decis să-şi pună capăt zilelor spânzurându-se de grinda casei. A fost găsită de un vecin, care a anunţat imediat autorităţile.

de Redactia Observator

la 23.06.2018 , 17:13

Durere fără margini la Teslui, în Olt. O fată de doar 16 ani a decis să-şi pună capăt zilelor spânzurându-se de grinda casei. A fost găsită de un vecin, care a anunţat imediat autorităţile.

Gestul fetei a generat un val de reacţii pe Facebook, unde prietenii au transmis mesaje de condoleanţe.

"Rămas bun suflet drag..ai plecat si ne-ai lăsat..Mereu ai fost o fată puternică care nu renunța niciodată....ai fost perfectă..frumoasă, inteligentă, curajoasă...Te-ai dus prea devreme. Nu te voi uita niciodată", a scris o prietenă.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

"Dumnezeu sa te odihnească în pace, suflet drag!", mai scrie o altă tânără.

"Dumnezeu sa o ierte, nu trebuia să facă asta. Avea tot viitorul în față. Mare păcat, o fată așa frumoasă", este un alt mesaj de condoleanţe.

Reamintim că Larisa Cosmina, de 16 ani, din Teslui, elevă a Liceului cu Program Sportiv Slatina, a fost găsită spânzurată, în această dimineaţă. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că tânăra a fost găsită spânzurată de grinda casei, în Teslui, acolo unde fata locuia împreună cu bunica ei. 

Fata a lăsat şi un bilet de adio în care îşi explică gestul. 

Grigorescu a precizat că nu există suspiciuni de omor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Mesaje sfâşietoare pentru Larisa, fata de 16 ani care s-a spânzurat la Teslui. "Rămas bun suflet drag..ai plecat şi ne-ai lăsat.."