Antena Meniu Search
x

MESAJUL postat de Florin, românul-erou de la Londra, după ce a fost acuzat că A MINŢIT şi că de fapt nu s-a bătut cu teroriştii în Borough Market (FOTO)

Florin Morariu, brutarul român care a luptat cu unul dintre teroriştii de la Londra, după ce aceştia au ajuns în Borough Market, a reacţionat, joi seară, pe Facebook, după ce a fost acuzat pe reţelele de socializare că ar fi minţit şi că de fapt nu l-ar fi lovit în cap pe unul dintre jihadişti.

Florin Morariu, brutarul român care a luptat cu unul dintre teroriştii de la Londra, după ce aceştia au ajuns în Borough Market, a reacţionat, joi seară, pe Facebook, după ce a fost acuzat pe reţelele de socializare că ar fi minţit şi că de fapt nu l-ar fi lovit în cap pe unul dintre jihadişti.

Pe pagina de Facebook a lui Florin Morariu au apărut, în ultimele ore, reacţiile şi comentarii virulente, românul fiind acuzat că ar fi minţit la toate posturile de televiziune şi că imaginile apărute, miercuri, cu ultimele scene ale atacului terorist de la Londra demonstrează că acesta nu ar fi lovit cu o ladă pe unul dintre terorişti.

"Nu va certați, video nu e publicat de poliție .nu am mințit, poliția are filmările și vor confirma că nu am mințit .prieteni lăsați-i sa vorbească, e dreptul lor .am povestit ceea ce mi-am adus aminte și ceea ce am făcut eu. nb", este mesajul postat de Florin Morariu, la valul de reacţii negative apărute pe pagina sa.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a postat pe Facebook imagini cu mai mulţi jurnalişti, de la BBC sau RAI2, publicaţii pentru care a dat interviuri, unii internauţi l-au jignit pentru faptul că este moldovean, l-au acuzat că se laudă cu fapta sa şi chiar că ar pune în pericol ţara noastră ca urmare a publicităţii de care are el parte.

"Acum ceri casă sociala şi job super plătit, ca premiu, mă milogule? Au apărut dovezi că nici măcar nu te-ai apropiat de arabi. Deja mai multe publicatii îţi demască minciunile. Mai vroiai si decoratie ...", a scris un internaut.

"Mai mândru te simti acum că apari la tv decât că ai dat cu "bascketu" în cap unui terrorist !!! =)) oricum gestul tău este frumos, dar nu-l mai striga atât că altii au făcut mult mai multe si nu s-au dat in valuri!!", este un alt comentariu.

Mulţi dintre internauţi cred că Florin Morariu atrage prea mult atenţia asupra României, el fiind avertizat că ne pune astfel în pericol, deoarece sunt mulţi terorişti peste tot în lume.

"Ba fraților si daca ii dădea cu facaletzu si omora un terorist nu trebuia sa apara la tv asta e pur reclama si îndreaptă teroriștii spre tara noastra ..daca se va întâmpla la noi in tara sa moara oameni in vreun atentat atunci sa vedem ce erou mai e Florin asta facalet...", scrie Cristian Marius Makasoi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » MESAJUL postat de Florin, românul-erou de la Londra, după ce a fost acuzat că A MINŢIT şi că de fapt nu s-a bătut cu teroriştii în Borough Market (FOTO)