Antena Meniu Search
x

Florin, brutarul român care s-a luptat cu teroriştii de la Londra, PUS LA ZID după ultima postare pe Facebook: "Acum ceri casă şi job, mă milogule? Ne pui în pericol ţara"

Mii de oameni au aclamat curajul lui Florin Morariu, brutarul român care a reacţionat în momentul în care teroriştii de la Londra au ajuns în Borough Market şi au început să înjunghie oameni, însă nu toate reacţiile apărute sunt laudative la adresa acestuia.

Mii de oameni au aclamat curajul lui Florin Morariu, brutarul român care a reacţionat în momentul în care teroriştii de la Londra au ajuns în Borough Market şi au început să înjunghie oameni, însă nu toate reacţiile apărute sunt laudative la adresa acestuia.

Florin Morariu a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu mai mulţi jurnalişti, de la BBC sau RAI2, publicaţii pentru care a dat interviuri, iar reacţiile apărute pe Facebook sunt chiar virulente.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Astfel, Florin este jignit pentru faptul că este moldovean, este acuzat că se laudă cu fapta sa şi chiar că ar pune în pericol ţara noastră ca urmare a publicităţii de care are el parte.

"Acum ceri casă sociala şi job super plătit, ca premiu, mă milogule? Au apărut dovezi că nici măcar nu te-ai apropiat de arabi. Deja mai multe publicatii îţi demască minciunile. Mai vroiai si decoratie ...", scrie un internaut.

"Mai mândru te simti acum că apari la tv decât că ai dat cu "bascketu" în cap unui terrorist !!! =)) oricum gestul tău este frumos, dar nu-l mai striga atât că altii au făcut mult mai multe si nu s-au dat in valuri!!", este un alt comentariu.

Mulţi dintre internauţi cred că Florin Morariu atrage prea mult atenţia asupra României, el fiind avertizat că ne pune astfel în pericol, deoarece sunt mulţi terorişti peste tot în lume.

"Ba fraților si daca ii dădea cu facaletzu si omora un terorist nu trebuia sa apara la tv asta e pur reclama si îndreaptă teroriștii spre tara noastra ..daca se va întâmpla la noi in tara sa moara oameni in vreun atentat atunci sa vedem ce erou mai e Florin asta facalet...", scrie Cristian Marius Makasoi.

Iată și MESAJUL postat de Florin, românul-erou de la Londra, după ce a fost acuzat că A MINŢIT şi că de fapt nu s-a bătut cu teroriştii în Borough Market (FOTO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Florin, brutarul român care s-a luptat cu teroriştii de la Londra, PUS LA ZID după ultima postare pe Facebook: "Acum ceri casă şi job, mă milogule? Ne pui în pericol ţara"