Antena Meniu Search
x

Mesajul șoferului din Audi, cel care a băgat un bebeluș în comă și i-a ucis mama pe trecere, la Suceava (Video)

Tânărul de 26 de ani care a spulberat pe trecerea de pietoni o tânără mămică și pe bebelușul ei, a vorbit despre teribilul accident. El spune că nu a frânat la trecere pentru că a încercat să o evite pe femeia care, spune el, ar fi ieșit dintre mașinile parcate.

Tânărul de 26 de ani care a spulberat pe trecerea de pietoni o tânără mămică și pe bebelușul ei, a vorbit despre teribilul accident.

El spune că nu a frânat la trecere pentru că a încercat să o evite pe femeia care, spune el, ar fi ieșit dintre mașinile parcate direct pe trecerea de pietoni, cu căruciorul.

De asemenea, tânărul transmite că îi pare foarte rău și recunoaște că poate avea și puțin viteză.

Pe acelaşi subiect

"Aveam și poate ceva viteză, veneam pe prima bandă, doamna o ieșit dintre mașini, am știut că nu pot frână, am vrut s-o evit pe partea dreapta, dar a sarit in fata mea și asta o fost. N-aveam mare viteza. Am vazut-o prea tarziu, pentru ca ea a venit dintre masini. Îmi pare foarte, foarte rău", a precizat tânărul.

Oamenii care au trecut pe lângă el și au aflat ce făcuse, l-au certat aspru pentru fapta sa.

Reamintim că un tânăr de 26 de ani, la volanul unui Audi A8, nu a acordat prioritate pe trecerea de pietoni unei mămici cu bebelușul în cărucior le-a lovit în plin, atât pe femeie cât și pe fetița de 1 an.

Femeia a murit pe loc, bebelușul este in comă la spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mesajul șoferului din Audi, cel care a băgat un bebeluș în comă și i-a ucis mama pe trecere, la Suceava (Video)