Antena Meniu Search
x

Video Mesajul transmis de vloggerul BRomania fanilor, după ce ar fi fost prins drogat la volan

Unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din România a fost prins la volan sub influenţa unor substanţe interzise. Matei Dima, cunoscut sub numele de BRomania, a fost oprit de poliţişti, în trafic, în timp ce se afla la munte. Testul rapid a arătat că acesta era pozitiv la substanţe de mare risc. 

de Redactia Observator

la 22.03.2021, 14:19

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

După ce a fost audiat la Poliţia Râşnov, vlogger-ul le-a explicat fanilor că este o neînţelegere şi că n-a consumat droguri sau alcool.

Cunoscut pentru sketch-urile sale de pe Youtube şi Instagram, celebrul vlogger Matei Dima, cunoscut sub numele de BRomania a ajuns la sediul Poliţiei Râşnov, la audieri. 

Matei Dima: Nu pot să declar nimic momentan, că se preia și se schimbă, deja am și niște chestii care nu sunt adevărate, dar am zis măcar să o spun personal. Nu declar nimic. Las organele de poliție să-și facă treaba. 

Matei Dima se afla la volan, în staţiunea Râşnov, când poliţiştii l-au tras pe dreapta pentru un control de rutină. L-au testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a ieşit pozitiv. L-au condus apoi la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice. Înainte de a fi audiat, vlogger-ul n-a vrut să vorbească despre cele întâmplate. 

Pe acelaşi subiect

Matei Dima: Până nu se stabilește clar ce s-a întâmplat, nu știu. Acum știți cum sunt oamenii, fiecare o să interpreteze în felul lui. 

După audieri, Dima le-a transmis un mesaj fanilor săi, prin intermediul platformei Instagram. 

“Guys, voiam să vă mulţumesc pentru mesajele de susţinere din ultimele ore. Nu m-am urcat beat, drogat sau altceva la volan. Am făcut o boacănă, ce-i drept, acum ceva timp şi din cauza aia mi-au luat carnetul, asta este, îmi asum, dar le mulţumesc poliţiştilor din Râşnov care au fost foarte drăguţi cu mine, pentru că eram într-o situaţie nouă şi chiar m-au ajutat”. 

Poliţiştii din Râşnov au deschis un dosar penal pe numele său, pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mesajul transmis de vloggerul BRomania fanilor, după ce ar fi fost prins drogat la volan