Antena Meniu Search
x

Vloggerul BRomania ar fi fost prins drogat la volan. Reacția lui Matei Dima, în exclusivitate pentru Observator 

Unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din România a fost prins drogat la volan. Matei Dima, cunoscut sub numele de Bromania, a fost oprit de poliţişti, în trafic, în timp ce se afla la munte. Testul rapid a arătat că acesta ar fi consumat cocaină, potrivit unor surse din poliție. Iată ce a spus, în exclusivitate pentru Observator, la ieşirea din sediul Poliţiei Râşnov.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 21.03.2021, 19:37

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Matei Dima: Nu pot să declar nimic momentan, că se preia și se schimbă, deja am și niște chestii care nu sunt adevărate, dar am zis măcar să o spun personal. Nu am nimic momentan să zic.

Reporter: S-a vehiculat informația că ați fost depistat pozitiv la cocaină.

Matei Dima: Nu declar nimic. Las organele de poliție să-și facă treaba. Până nu se stabilește clar ce s-a întâmplat, nu știu. Acum știți cum sunt oamenii, fiecare o să interpreteze în felul lui. Nu vreau să zic nimic, nici nu vă cunosc.

Reporter: E important ca lumea să știe.

Matei Dima: E important și de-aia o s-o fac corect. Știu că e meseria dumneavoastră. Poate voi sunteți de treabă, dar mulți alții nu sunt. 

Reporter: Aveți ceva să vă reproșați dumneavoastră?

Matei Dima: Nu, eu sunt super ok. dar mulțumesc mult că ați venit. Toate cele bune.

Artistul, care a devenit celebru în mediul online datorită sketch-urilor sale, a fost oprit la ora 15.30 la un filtru de poliţie, în staţiunea Râşnov. Conform surselor extrem de credibile din Poliţie, la testul rapid cu aparatul de depistare de substante interzise a iesit pozitiv pentru droguri de mare risc.

Matei Dima a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice. Iar acum, este la Poliţie, unde încă dă declaraţii. Poliţiştii au deschis deja dosar penal care-l vizează pe vloggerul de 33 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Vloggerul BRomania ar fi fost prins drogat la volan. Reacția lui Matei Dima, în exclusivitate pentru Observator