Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesajul tulburător de adio, lăsat de Adrian, tatăl depresiv spânzurat la Dâmboviţa: "Dragii mei, vă scriu în grabă"

Lacrimi şi suspine, după ce Adrian, un bărbat de doar 44 de ani, s-a spânzurat în Dâmboviţa, la Valea Mare. Relația de cuplu nefericită l-a aruncat într-o depresie severă şi l-a dus la un gest extrem.

de Redactia Observator

la 19.09.2018 , 22:09

Lacrimi şi suspine în Dâmboviţa, după ce Adrian, un bărbat de doar 44 de ani, şi-a pus capăt zilelor. Relația de cuplu nefericită l-ar fi aruncat într-o depresie severă, care l-a dus la un gest extrem.

Bărbatul s-a spânzurat, astăzi, în pădurea din localitate. Se despărțise de soția sa, dar nu se împăcase, încă, cu singurătatea. Apropiații spun că mai avusese o tentativă de suicid, tot în urma unor conflicte familiale. Adrian a lăsat în urmă un copil care va crește fără tată.

Adrian a lăsat un bilet de adio, un mesaj pentru familie şi prieteni, pe care presa locală l-a publicat integral. 

Articolul continuă după reclamă

"Dragii mei, e scris în grabă! Am reflectat și vă las vouă moștenire ceea ce am vrut eu să consider în viață, chiar dacă unii nu au crezut în mine. Fiţi politicoşi şi punctuali. Fiţi curajoşi şi corecţi. Nu vă bârfiţi prietenii. Nu știu ce blestem, ce păcat a căzut pe ființa mea, dar nu am mai putut să mai văd, să conștientizez ce e bine de făcut în viață. Am fost doborât de despărțirea de familia mea, încât vă rog nu dușmăniți copilul meu și fosta mea soție. Eu i-am iubit din tot sufletul meu. Lăsaţi-i să-mi aprindă o lumânare şi aveţi grijă de ei. Să fie linişte, nu mă jeliţi şi nu regretaţi", a scris Adrian.

Cunoscuţii bărbatului spun că intrase într-o gravă stare de depresie,  de ceva vreme, iar despre problemele sale nu vorbea cu nimeni.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Mesajul tulburător de adio, lăsat de Adrian, tatăl depresiv spânzurat la Dâmboviţa: "Dragii mei, vă scriu în grabă"