Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesajul ZGUDUITOR al unei cunoscute dansatoare pentru iubitul mort: 'Mă sufoc de durere! Îţi promit că ne revedem curând!'

O cunoscută dansatoare din România a postat un mesaj zguduitor pentru Mihăiţă Caştet, bodyguard-ul unor persoane importante din Spania, care a murit de cancer.

de Redactia Observator

la 08.11.2017 , 16:42

O cunoscută dansatoare din România a postat un mesaj zguduitor pentru Mihăiţă Caştet, bodyguard-ul unor persoane importante din Spania, care a murit de cancer.

Bianca Iordache, iubita lui Mihăiţă Caştet este distrusă de durere. Tânăra dansatoare a postat mai multe mesaje emoţionante pe reţelele de socializare, după ce a aflat că iubitul ei a murit din cauza bolii foarte grave de care suferea.

Articolul continuă după reclamă

“Nu am cuvinte să descriu ce simt, inima mea, Mihai, a obosit, nu e mort, e imposibil...este ireal...nu stiu ce să fac...sunt disperată...aş da orice pe pământul ăsta să îl aduc înapoi...nu are cum Mihai să nu mai vină acasă, nu are cum să nu mai intre pe uşa casei...nu ştiu să trăiesc fără tine, iubirea mea...nu ştiu...tu  m-ai ambiţionat mereu, deşi nu ama vut relaţia perfectă, te-am iubit enorm...nu pot să accept că tu nu mai eşti lângă mine...îmi vine să urluuuuuuu!!! Ce are Dumnezeu cu noi, ceee? Cu cine mai râd, cu cine mai pun capul pe pernă, cu mai gătesc, cu cine mai fac planuri de viitor...sunt terminată! Vino înapoi, te implor!! Odihneşte-te în pace sufletul meu frumos! O să vin la tine curând! Te iubesc enorm!  Vă implor, spuneti-mi că e o glumă, imi e greu să cred că deşi până în ultima clipă m-ai strâns de mână...şi am sperat...e tot ireal...imposibil...Te iubesc îngerul meu!”, este unul dintre mesaje.

Pe acelaşi subiect

Mihăiţă Caştet a lucrat ca bodyguard pentru mai multe cluburi celebre din Bucureşti, după care a primit mai multe contracte în Spania. El a murit în urmă cu câteva zile într-un spital din străinătate.

”Îngerul meu, vino înapoi, te implor, nu pot respira fără tine! Te rog vino acasă! Te rog, simt că mă sufoc de durere, nu ştiu viaţa fără tine! Iartă-mă pentru fiecare ceartă, iartă-mă pentru tot! Iartă-mă că nu am avut putere să fac mai mult, aş da orice să te aduc înapoi, orice! Îţi promit că ne revedem curând, inima mea!  Te iubesc enorm şi îmi pare rău că nu am apucat să facem copilaşul pe care ni-l doream, te rog să ai grijă de tine, acolo sus, inima mea...e totul ireal!”, a mai scris Bianca Iordache.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Mesajul ZGUDUITOR al unei cunoscute dansatoare pentru iubitul mort: 'Mă sufoc de durere! Îţi promit că ne revedem curând!'