Antena Meniu Search
x

Video "Metri de flăcări şi foarte mult fum". O hală de 800 de mp s-a făcut scrum, în Cluj-Napoca. Locatarii, treziţi dimineaţa de o bubuitură puternică

Foc şi panică în această dimineaţă la Cluj-Napoca. O hală de 800 de metri pătraţi, situată între blocuri, s-a făcut scrum în urma unui incendiu izbucnit din motive încă necunoscute. Martorii spun că înainte să vadă flăcări au auzit o bubuitură puternică. Din cauza fumului gros care a putut fi observat de la kilometri distanţă, localnicii au primit şi un mesaj Ro-Alert. 

de Redactia Observator

la 15.02.2024, 19:26

Vezi și

La ora 7:30 locuitorii din cartierul Baciu au fost treziţi de un sunet ca de explozie care a venit dintr-o hală amplasată între blocuri. După câteva secunde, flăcări înalte de câţiva metri au cuprins depozitul de 800 de mp, în care erau echipamente şi accesorii de instalaţii sanitare, termice şi electrice. 

Locatarii blocurilor din apropiere s-au temut ca incendiul să nu se extindă. 

Bărbat: S-au spart foarte multe geamuri, la cel puţin 10 apartamente. Bineînţeles că ne-am speriat, că suntem foarte aproape.

Norul negru a fost vizibil din tot oraşul

Pe acelaşi subiect

Fumul a ajuns la kilometri depărtare, până deasupra altor cartiere din Cluj-Napoca. Pentru siguranţa lor, oamenii au primit avertizări prin sistemul RO-Alert să rămână în case. Până când au ajuns pompierii, focul înghiţise deja întreaga hală.

Andrei Biris, purtător de cuvânt ISU Cluj: La faţa locului au fost alocate 6 autospeciale de stins incendii şi două autoscări din trei unităţi ale ISU Cluj.

Anchetatorii urmează să stabilească acum de la ce a pornit incendiul, dar şi care sunt pagubele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Metri de flăcări şi foarte mult fum". O hală de 800 de mp s-a făcut scrum, în Cluj-Napoca. Locatarii, treziţi dimineaţa de o bubuitură puternică