Meniu LIVE
Search
x

Metrorex, primele explicaţii despre reducerea vitezei între staţiile Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei

Începând de marţi dimineaţa, garniturile de metrou care circulă pe magistrala 2, Berceni-Pipera, au redus viteza de circulaţie între staţiile Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei. Călătorii nu au înţeles iniţial care este problema pe această porţiune, însă astăzi Metrorex a oferit un comunicat cu privire la această situaţie. 

De Ovidiu Cojocaru la 25.08.2022, 09:10

Potrivit companiei, decizia de reducere a vitezei la 5km/h a fost luată în urma începerii unor lucrări de infrastructură în subteran. Noua limită de viteză a intrat în vigoare marţi, 23 august, şi va fi menţinută până pe data de 3 septembire.

Anunţul Metrorex

Metrorex precizează, de asemenea, că aceste lucrări sunt necesare pentru îmbunătățirea elasticității și stabilității căii de rulare, în vederea asigurării unor condiții de siguranță și confort pentru călători.

Pentru efectuarea lucrărilor de infrastructură și suprastructură cu grad ridicat de complexitate a căii de rulare pe Magistrala 2 de metrou, linia 1, pe interstația Piața Romană – Piața Victoriei 1, începând cu data de 23.08.2022, ora 04:30, până la data de 03.09.2022, ora 04:30, a fost introdusă restricția de viteză de 5 km/h, pe o distanță de aproximativ 230 m. Precizăm că aceste lucrări sunt necesare pentru îmbunătățirea elasticității și stabilității căii de rulare, în vederea asigurării unor condiții de siguranță și confort pentru publicul călător. Mulțumim călătorilor pentru înțelegere și îi asigurăm și pe această cale de permanenta noastră preocupare pentru îmbunătățirea transportului cu metroul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Metrorex, primele explicaţii despre reducerea vitezei între staţiile Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman