Antena Meniu Search
x

Metrorex, primele explicaţii despre reducerea vitezei între staţiile Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei

Începând de marţi dimineaţa, garniturile de metrou care circulă pe magistrala 2, Berceni-Pipera, au redus viteza de circulaţie între staţiile Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei. Călătorii nu au înţeles iniţial care este problema pe această porţiune, însă astăzi Metrorex a oferit un comunicat cu privire la această situaţie. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 25.08.2022, 09:10

Metrou, magistrala M2
Metrou, magistrala M2 - Shutterstock

Potrivit companiei, decizia de reducere a vitezei la 5km/h a fost luată în urma începerii unor lucrări de infrastructură în subteran. Noua limită de viteză a intrat în vigoare marţi, 23 august, şi va fi menţinută până pe data de 3 septembire.

Anunţul Metrorex

Metrorex precizează, de asemenea, că aceste lucrări sunt necesare pentru îmbunătățirea elasticității și stabilității căii de rulare, în vederea asigurării unor condiții de siguranță și confort pentru călători.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Metrorex, primele explicaţii despre reducerea vitezei între staţiile Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei