Antena Meniu Search
x

Metrorex vinde 10 milioane de cartele cu simboluri ale Centenarului

Metrorex a anunţat, luni, că va sărbători 100 de ani de la Marea Unire, punând în vânzare a zece milioane de cartele de călătorie cu simboluri ale Centenarului.

Metrorex vinde 10 milioane de cartele cu simboluri ale Centenarului

Metrorex a anunţat, luni, că va sărbători 100 de ani de la Marea Unire, punând în vânzare a zece milioane de cartele de călătorie cu simboluri ale Centenarului. Biletele vor fi disponibile începând din 1 octombrie.

”Călătorii Metrorex vor găsi astfel de cartele speciale pentru 2 călătorii, 10 călătorii şi pentru abonamente lunare. Fiecare din cele 3 titluri de călătorie va avea câte două tipuri de grafică distinctă care va elogia momente şi personalităţi marcante ale acestui eveniment important al istoriei ţării noastre”, a anunţat compania.

De asemenea, Metrorex a pus la dispoziţia călătorilor două trenuri de metrou decorate cu însemnele României şi ale Centenarului. „Trenurile Unirii” circulă din luna iunie pe Magistralele 1, 2 şi 3.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Metrorex vinde 10 milioane de cartele cu simboluri ale Centenarului