Antena Meniu Search
x

Video "Mi-a nenorocit copilul". Campionul la box Daniel Borgovan, aproape omorât în bătaie de doi fraţi, descrişi de vecini drept "copii buni"

Au fost percheziţii, astăzi, în Bistriţa, acasă la suspecţii care l-ar fi bătut pe Daniel Borgovan, fostul campion naţional de box care a ajuns în comă la spital. Este vorba despre doi fraţi pe care iubita lui i-ar fi chemat în ajutor după o ceartă cu sportivul. 

de Redactia Observator

la 27.10.2023, 19:40

Vezi și

La o săptămână de când sportivul a fost găsit inconştient în scara blocului unde locuia cu iubita, apar imagini dramatice. Pe pardoseala plină de sângele fostului campion, medicii încearcă să îl readucă în simţiri. Tânărul de 30 de ani fusese bătut cu bestialitate în apartamentul lui şi apoi ar fi căzut pe scări, de la etajul patru la trei. Apropiaţii nu cred în această variantă.

Bărbat: Mişeleşte l-au lovit. El nu a căzut de la etajul 4 până la etajul 3. Sigur l-au tras din apartament, s-au speriat, l-au tras acolo să-i însceneze totul.

Mama băiatului: Mi-o distrus copilul, mi-a nenorocit copilul.

Daniel ar fi avut un conflict cu iubita lui, cu care are un fiu de două luni

Pe acelaşi subiect

Daniel ar fi avut un conflict cu iubita lui, cu care are un fiu de două luni. Femeia ar fi chemat nişte cunoştinţe în ajutor, care l-au bătut crunt pe sportiv, crede familia lui. Procurorii au deja doi suspecți. Surse apropiate anchetei spun că erau la fața locului când au intervenit medicii şi poliţiştii. Astăzi, oamenii legii au descins la locuinţele lor. 

Tatăl suspectului: A sunat, aşa a zis, să meargă acolo să povestească ei au probleme în familie.Nici ei nu îşi pot explica.

Marian Borgovan, fratele victimei: Ştiu totul, ştiu despre ei doi, ce au vorbit, ce au făcut, ipotetic, dar adevărul din spate trebuie să-l aflăm. Sunt aduşi la înaintare că ei sunt vinovaţi. Ştim că nu ei sunt pionii principali şi ştim că partenera fratelui meu, ea a pus totul la cale şi există şi o a treia persoană.

Iubita fostului campion la box, care ar putea lămuri lucrurile, este de negăsit, în timp ce sportivul este internat în continuare la ATI.

Camelia Strungari - purt. cuv. Spitalul Clinic de Urgență Bistrița: Respiră spontan, starea lui este staţionară comparativ cu zilele trecute, are scurte momente în care deschide ochii.

Familia şi prietenii lui Daniel Borgovan s-au adunat în ultimele zile în fața spitalului şi a Tribunalului Bistrița-Năsăud - au cerut poliţiştilor să afle ce s-a întâmplat cu fostul boxer. Alte proteste sunt programate în seara aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Mi-a nenorocit copilul". Campionul la box Daniel Borgovan, aproape omorât în bătaie de doi fraţi, descrişi de vecini drept "copii buni"