Antena Meniu Search
x

Video "Mi-a omorât-o pe mămicuţa mea!" Strigăt de durere după crima din Călărași, unde o femeie a fost ucisă de cumnatul ei

Ani întregi de certuri şi bătăi între doi fraţi din cauza unei moşteniri s-au încheiat aseară tragic. Un bărbat din Călăraşi şi-a înjunghiat mortal cumnata şi i-a rănit grav ginerele. Cu câteva ore înainte, criminalul şi-a ameninţat fratele cu moartea de faţă cu poliţiştii, dar aceştia l-au lăsat să plece pentru că era beat. 

Adrian Lupușor
de Adrian Lupușor

la 27.07.2021, 20:33

Vezi și

"Mi-a omorât-o pe mămicuţa mea!". Sunt strigătele de durere ale fetei care şi-a găsit mama moartă în faţa porţii. Călău i-a fost chiar unchiul ei. Ucigaşul, în vârstă de 47 de ani, băut bine şi pus pe scandal, a intrat în curtea lor şi a înjunghiat-o până când femeia a căzut secerată. Ginerele femeii a încercat să o salveze dar a fost şi el atacat. Rănit grav, cu ultimele puteri, a reuşit să fugă însă s-a prăbuşit pe asfalt, la câţiva metri distanţă.

Cei doi fraţi se duşmăneau de multă vreme. De vină ar fi fost moştenirea lăsată de părinţi. Şi-au făcut reclamaţii reciproc la poliţie şi a fost emis şi un ordin de protecţie.

Ucigașul a amenințat cu moartea în fața polițiștilor

"Ne era frică să stăm, de trei ani de zile tot sunăm la poliţie, ne face scandal zi de zi. El ameninţa: În noaptea asta vă omorâm!", a povestit fiica femeii ucise.

Pe acelaşi subiect

S-au liniştit un an, dar cu câteva ore înainte de tragedie, ucigaşul ar fi sunat din nou la poliţie. Se plângea de o nouă ceartă. S-ar fi calmat până au venit oamenii legii. Dar n-a durat mult. Seara a decis să rezolve singur problema.

"Pentru casa aia mi-a omorât mie mămica. De faţă cu poliţia a zis: În seara asta îi omor! A zis că nu il ia in seamă că este în stare de ebrietate", a povestit fiica victimei, în lacrimi.

Chiriţă Dănuţ, soțul femeii ucise: Fratele meu... numai frate să nu-i spui. 

Fratele rămas văduv era la serviciu în momentul atacului

Chiriţă Dănuţ, soțul femeii ucise: După câteva minute mă sună iar şi zice: Hai! Vino acasă, nu e bine mami! Şi după mă sună şi un vecin şi-mi spune: Dane, hai acasă, repede. Şi am venit şi am văzut-o aici întinsă, acoperită.

Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, după ce a comis oroarea, bărbatul s-a dus liniştit acasă. Nu s-ar fi ajuns la crimă dacă oamenii legii nu îl protejau pe ucigaş, spune fratele.

Chiriţă Dănuţ, soțul femeii ucise: Ăsta trebuia să aibă multă puşcărie, dar câte dosare a ascuns ăsta ca să nu facă puşcărie, şi asta datorită unui poliţist, fost polițist, acum a ieşit la pensie. 

În faţa anchetatorilor, bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » "Mi-a omorât-o pe mămicuţa mea!" Strigăt de durere după crima din Călărași, unde o femeie a fost ucisă de cumnatul ei