Antena Meniu Search
x

Video Microbuz plin cu muncitori srilankezi, făcut praf la Corbii Mari, în Dâmboviţa. Imagini dramatice de la locul tragediei

Accident tragic seara trecută pe o şosea din Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 21.12.2023, 08:32

Vezi și

Un microbuz cu muncitori s-a răsturnat într-un șanț, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit un cap de pod. O persoană a murit şi alte şapte au fost rănite în urma accidentului. Din cauza numărului mare de victime a fost activat planul roșu de intervenție. 

”Între localităţile Gratia şi Corbii Mari un microbuz s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Având în vedere numărul de persoane implicate, pentru asigurarea asistenţei medicale de urgenţă, la nivelul judeţului Dâmboviţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. La locul intervenţiei au fost alocate 1 maşină de stingere, 6 ambulanţe SMURD, 1 echipaj de descarcerare şi 3 ambulanţe SAJ”, a transmis aseară ISU Dâmboviţa.

În microbuz erau cetățeni srilankezi, unul dintre ei a murit

Salvatorii au intervenit cu nouă ambulanțe și un echipaj de descarcerare. Medicii au găsit una din victime fără suflare şi nu au mai putut face nimic să o salveze. Alte şapte persoane au fost transportate la spital cu răni grave. Pasagerii sunt cetăţeni srilankezi şi se îndreptau spre Ilfov.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Microbuz plin cu muncitori srilankezi, făcut praf la Corbii Mari, în Dâmboviţa. Imagini dramatice de la locul tragediei