Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Microbuzul care a plonjat în râul Bistriţa, ucigând 9 oameni, era plin cu muncitori. Raed Arafat lansează o ipoteză îngrozitoare (Video) 

Microbuzul care a plonjat, noaptea trecută, în râul Bistriţa, la Viişoara, judeţul Neamţ, era plin cu muncitori. Şapte dintre ei au murit.

de Redactia Observator

la 05.04.2018 , 11:15

Microbuzul care a plonjat în râul Bistriţa, ucigând 7 oameni, era plin cu muncitori. Raed Arafat lansează o ipoteză îngrozitoare

ACTUALIZARE - Pompierii au scos din apă cadavrele celor două persoane dispărute. Bilanţul tragediei de la Viişoara creşte astfel la 9 morţi.

Ştirea iniţială:

Microbuzul care a plonjat, noaptea trecută, în râul Bistriţa, la Viişoara, judeţul Neamţ, era plin cu muncitori. Şapte dintre persoanele aflate la bord au murit, alte două fiind date dispărute. O singură persoană a supravieţuit.

Articolul continuă după reclamă

Persoanele decedate au vârste cuprinse între 20 și 70 de ani.

Potrivit prefectului de Neamţ, microbuzul, o autoutilitară privată, se deplasa de la Arad spre Săvineşti şi Podoleni fără a fi autorizată pentru transport persoane.

Oamenii stăteau pe două bănci impovizate, nefiind asiguraţi cu centurile de siguranţă.

Reprezentanţii poliţiei din Neamţ spun că cel mai probabil cauza accidentului a fost o defecţiune tehnică.

Martorii spun că a fost vorba depsre o explozie a unuia dintre cauciucuri. 

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat că în microbuz se aflau muncitori. Şapte dintre persoanele aflate la bord au murit, două fiind la această oră căutate de scafandri.

"Se caută trupurile celor doua persoane dispărute. E posibil să nu mai fie în zona unde a căzut microbuzul. Cele doua persoane, chiar dacă vor fi găsite, nu au nicio şansă de supravieţuire. Trupurile lor pot fi purtate de curenţi în altă parte", a spus Raed Arafat.

O singură persoană a supravieţuit accidentului. Imediat după impact, aceasta a reuşit să iasă din apă, se află în stare de conştientă şi a fost transportată la spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Microbuzul care a plonjat în râul Bistriţa, ucigând 9 oameni, era plin cu muncitori. Raed Arafat lansează o ipoteză îngrozitoare (Video)