Antena Meniu Search
x

Milena este dispărută de două săptămâni, iar părinții ei sunt disperați

Milena Maria, o fată în vârstă de 14 ani, din localitatea Pârscov, Buzău, este dispărută de două săptămâni. Părinții ei au reclamat dispariția la Poliție și au primit un telefon de la un individ care le-a povestit că fata nu se va mai întoarce la ei.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 28.07.2019, 14:09

Milena Maria, o fată în vârstă de 14 ani, din localitatea Pârscov, Buzău, este dispărută de două săptămâni.

Părinții ei au reclamat dispariția la Poliție și au primit un telefon de la un individ care le-a povestit că fata nu se va mai întoarce la ei.

Tatăl Milenei a povestit pentru Observator.TV că, în urmă cu două săptămâni, fiica lui a dispărut de acasă, iar de atunci și până în prezent nu a reușit să o găsească sau măcar să vorbească cu ea.

În schimb, bărbatul a explicat că soția sa, mama Milenei, a primit un telefon de la un individ care locuiește într-un alt sat din Buzău și care a anunțat-o pe femeie că fiica ei nu se mai întoarce acasă.

Pe acelaşi subiect

Tatăl Milenei a mai precizat că a anunțat dispariția fetei la Poliție, însă a fost anunțat de polițiști că 'trebuie să accepte situația'.

Milena Maria este dispărută de două săptămâni, în Pârscov, Buzău

'De două săptămâni nu știu nimic de fiica mea. Milena a fost coruptă de acest individ. El a spus că a întreținut relații intime cu fata și cu toate astea este liber. M-a amenințat că are relații în Poliție. Chiar șeful de post mi-a spus că trebuie să accept situația, că nu am ce să fac', a declarat Florin Gavrilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Milena este dispărută de două săptămâni, iar părinții ei sunt disperați