Antena Meniu Search
x

Șofer cu droguri în mână, leșinat la volan, pericol pe șosea: 'Era să ne omoare!'

Un tânăr șofer a fost găsit leșinat la volan, cu droguri în mână, de mai mulți șoferi aflați pe drumul Găneasa-Balș, în județul Olt. Oamenii au povestit că șoferul a intrat de mai multe ori cu mașina pe contrasens și apoi a sărit pe câmp.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 28.07.2019, 13:32

Șofer cu droguri în mână, leșinat la volan, pe drumul Găneasa-Balș
Șofer cu droguri în mână, leșinat la volan, pe drumul Găneasa-Balș - Facebook

Un tânăr șofer a fost găsit leșinat la volan, cu droguri în mână, de mai mulți șoferi aflați pe drumul Găneasa-Balș, în județul Olt.

Oamenii au povestit că șoferul a intrat de mai multe ori cu mașina pe contrasens și apoi a sărit pe câmp.

Totul s-ar fi întâmplat, în această dimineață, în jurul orei 08.30, pe DN 65, între localitățile Găneasa și Balș, din Olt.

Șoferul aflat la volanul unui autoturism marca Audi A4 a leșinat, cel mai probabil de la drogurile consumate, în timp ce mașina circula cu viteză.

Pe acelaşi subiect

Ceilalți șoferi au povestit că mașina a pătruns de mai multe ori pe contrasens, fiind la un pas de a provoca o tragedie, iar apoi a sărit pe câmp.

"Sofer DROGAT, pe drumul Ganeasa-Bals ora 8:30 lucreaza la armata, era sa omoare mai multi oameni, a intrat de mai multe ori pe contrasens unde a si intrat in șant, noi ceilalti soferi am incercat sa il oprim dar nu a avut nici o reactie. Se vede in poze ca avea JOINTU-UL in mana. Am stat pana l-a ridicat Politia! Atentie la volan! 28 iulie 2019", a scris pe Facebook unul dintre șoferii care l-au prins pe tânărul drogat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Șofer cu droguri în mână, leșinat la volan, pericol pe șosea: 'Era să ne omoare!'