Antena Meniu Search
x

Un militar din Constanța se dădea salvamar pentru a abuza minore

Un militar din Constanţa a fost reţinut în urmă cu puţin timp, sub acuzaţia de agresiune sexuală. Ar fi abuzat cel puţin două fetiţe, sub pretextul că le învaţă să înoate. Un tată care era cu familia în vacanţă a făcut muncă de detectiv şi l-a denunţat la Poliţie. Dar înainte să-l reţină, poliţiştii l-au mai lăsat trei zile în libertate.

De Andreea Filip la 03.09.2020, 21:55
Vezi și
  • Militarul ar fi atins mai multe minore în mod nepotrivit.
  • Militarul și-ar fi dat între timp demisia de la unitatea în cadrul căreia activa.

Era o zi obişnuită la malul mării. Zeci de familii se bucurau de vacanţă, după lunile de izolare. Un tată a observat că, în mijlocul copiilor care se jucau în apă, a apărut un individ necunoscut. 

Tatăl fetelor: Am sesizat o persoană masculină, un bărbat care s-a apropiat în mod nefiresc de copiii noștri. Punctul culminant a fost când una dintre persoane a văzut că efectiv se atinge de fetițele noastre într-un mod intenționat și am chemat fetițele la mal. 

Bărbatul, cadru militar la o unitate din Constanţa, se apropiase de copii sub pretextul că îi învaţă să înoate. 

Tatăl fetelor: Când am întrebat fetița ce s-a întâmplat, mi-a mimat efectiv ce s-a întâmplat.

Tatăl, psiholog de profesie, a realizat imediat că în faţa lui se află un pedofil şi a sunat la 112. 

Cristina Gavriloaie, IPJ Constanța: Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală.

Agresorul nu era la prima abatere. Turiştii l-au văzut zile la rând în apă, dând lecţii de înot copiilor. Aşa îşi aborda victimele. Încep să curgă şi relatările martorilor, puse cap la cap de părintele fetelor care şi-a asumat rolul de detectiv. 

Tatăl fetelor: O altă fetiță, tot de șapte ani, a fost atinsă pe fund de individul respectiv. 

Deşi Poliţia a fost sesizată încă de acum trei zile, individul a fost lăsat liber. Abia astăzi, a ajuns la audieri. Între timp, pedofilul şi-a dat demisia de la unitatea militară.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un militar din Constanța se dădea salvamar pentru a abuza minore