Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un militar şi-a pus capăt zilelor în Dâmboviţa. Tânărul a fost găsit fără suflare în garajul unităţii militare din Titu

Tragedie în Dâmboviţa, în această dimineaţă. Un tânăr militar în vârstă de 35 de ani a fost găsit mort, în această dimineaţă, în garajul unei unităţi militare din Titu.

de Veronica Micu

la 31.08.2019 , 12:21

Un militar şi-a pus capăt zilelor în Dâmboviţa. Tânărul a fost găsit fără suflare în garajul unei unităţii militare - Arhivă

Tragedie în Dâmboviţa, în această dimineaţă. Un tânăr militar în vârstă de 35 de ani a fost găsit mort, în această dimineaţă, în garajul unei unităţi militare din Titu.

În această dimineaţă, în jurul orei 6:30, poliţiştii din Titu au fost sesizaţi la 112 că un barbat de 35 de ani, din Găeşti, a fost găsit spânzurat într-un garaj auto al unei unităţi militare.

Tânărul de 35 de ani ar fi fost descoperit de colegii care schimbaseră tura.

Articolul continuă după reclamă

Până la această oră, nimeni nu ştie ce s-a întâmplat sau ce anume a dus la această tragedie. Comandantul unităţii militare susţine bărbatul trecuse toate testele psihologice.

Militar spânzurat într-o unitate militară din Titu, Dâmboviţa

Potrivit unor surse, tânărul militar ar fi urmat să divorţeze.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de de ucidere din culpă.

Cercetările se efectuează sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Militar Ploieşti.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Un militar şi-a pus capăt zilelor în Dâmboviţa. Tânărul a fost găsit fără suflare în garajul unităţii militare din Titu