Antena Meniu Search
x

Ministrul Agriculturii a acordat primul ajutor la un accident petrecut în apropiere de locul unde vorbea cu fermierii din Buzău

Ministrul Agriculturii a acordat primul ajutor la un accident petrecut în apropiere de locul unde vorbea cu fermierii din Buzău. Două mașini s-au ciocnit pe E85.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 09.09.2020, 13:38

Accident
Ministrul Agriculturii, în cămașă albă, a acordat primul ajutor la un accident - Twitter
  • Ministrul era la 50 de metri distanță când a avut loc accidentul.
  • A mers imediat la mașina în care era încarcerat un bărbat.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, care face, miercuri, o vizită în judeţul Buzău, a acordat primul ajutor la un accident în care au fost implicate două maşini şi care s-a produs în apropierea locului unde avea o întâlnire cu fermierii.

”Ministrul era spre final de vizită, făcea poze cu fermirii după ce a răspuns la întrebările lor şi la un moment dat, la 50 – 60 de metri de locul unde eram, s-a întâmplat un accident, o bubuitură. Practic, două maşini s-au ciocnit”, a povestit, pentru News.ro, Cosmin Florea, directorul Direcţiei Agricole Buzău.

Potrivit acestuia, toată lumea s-a întreptat spre locul accidentului, pentru a acorda primul ajutor. În una dintre maşini şoferul rămăsese încarcerat.

”Ministrul a sărit să ajute, să-l descarcereze pe acel şofer, din fericire era un singur cetăţean în maşină, şoferul”, a mai precizat Florea.

Ulterior au ajuns echipajele de salvare şi poliţiştii.

În accident au fost implicate două autoturisme, un Audi condus de o șoferiță de 34 de ani, din Rm. Sărat, care a lovit din spate, din cauza vitezei și e nepăstrării distanței, o Dacie în care se afla un bărbat de 36 de ani, din Vâlcelele. Bărbatul a rămas încarcerat și ministrul a fost printre cei care i-au acordat primul ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ministrul Agriculturii a acordat primul ajutor la un accident petrecut în apropiere de locul unde vorbea cu fermierii din Buzău