Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ministrul Justiţiei a plâns când a văzut imaginile cu fetiţa din Baia de Aramă: "Mi-au dat lacrimile! Îmi cer eu scuze public"

Felul în care fetița de 9 ani din Baia de Aramă a fost luată de la familia care a crescut-o a revoltat o ţară întreagă. Inclusiv pe ministrul Justiţiei, Ana Birchall, care a declarat că a cerut o anchetă în acest caz. 

de Veronica Micu

la 22.06.2019 , 17:33

Ana Birchall a intervenit într-o emisiune la Antena3 și a vorbit despre acest cazul Sorinei Ministrul Justiţiei a plâns după ce a văzut imaginile cu fetiţa din Baia de Aramă - Hepta

Felul în care fetița de 9 ani din Baia de Aramă a fost luată de la familia care a crescut-o a revoltat o ţară întreagă. Inclusiv pe ministrul Justiţiei, Ana Birchall, care a declarat că a cerut o anchetă în acest caz. 

Ana Birchall a intervenit într-o emisiune la Antena3 și a vorbit despre acest cazul Sorinei. 

Ministrul a declarat că a cerut o anchetă în cazul procurorului acuzat că a bruscat-o pe fetiţa de nouă ani în timpul intervenţiei de vineri dimineaţă, la Baia de Aramă, din Mehedinţi.

Articolul continuă după reclamă

"Pe mine mă interesează să mă asigur că fetiţa este bine şi nu mai trece prin trauma prin care a trecut, de aceea am cerut o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Eu regret şi îmi cer eu scuze public pentru că acea fetiţă a trebuit să îndure şi sper să nu se mai întâmple. Au fost deja dispuse măsurile legale necesare. Mi-au dat lacrimile!", a spus Ana Birchall la Antena3.

Reamintim că fetiţa de 9 ani a fost luată cu mascaţii, vineri dimineaţă, din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, după ce copila a fost înfiată de o familie din America. 

Autoritatea pentru Protecția Drepturilor Copilului a precizat că persoana de la care a fost preluată fetița din Mehedinți nu mai avea calitatea de asistent maternal, fiindu-i retras atestatul, astfel că fata era reținută ilegal.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Ministrul Justiţiei a plâns când a văzut imaginile cu fetiţa din Baia de Aramă: "Mi-au dat lacrimile! Îmi cer eu scuze public"