Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Minoră înjunghiată în gât de un tânăr abia ieşit din puşcărie, pentru că i-a refuzat propunerile indecente

O fată de doar 16 ani a fost înjunghiată în gât şi în braţ, după ce i-a refuzat unui tânăr abia ieşit din puşcărie propunerile indecente. Tânărul de 32 de ani a prins-o pe un câmp din Satu Mare, din apropierea localităţii sălăjene Şumal, în timp ce fata se ducea acasă.

de Redactia Observator

la 11.09.2018 , 16:31

O fată de doar 16 ani a fost înjunghiată în gât şi în braţ, după ce i-a refuzat unui tânăr abia ieşit din puşcărie propunerile indecente.

Tânărul de 32 de ani a prins-o pe un câmp din Satu Mare, din apropierea localităţii sălăjene Şumal, în timp ce fata se ducea acasă.

Un recidivist de 32 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 zile pe teritoriul județului Satu Mare, după ce a înjunghiat o tânără de numai 16 ani care i-a refuzat avansurile. El a oprit-o şi i-a cerut să se dezbrace, moment în care tânăra a refuzat şi a fugit.

Articolul continuă după reclamă

Tânărul a scos un briceag şi s-a năpustit asupra ei, rănind-o în zona gâtului, a antebraţului şi a palmei, după care a fugit de la locul agresiunii.

Adolescenta a mers imediat la Poliţie, iar tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Agresorul este recidivist, fiind eliberat din penitenciar în urmă cu mai puţin de o lună. În 2014, a fost condamnat la opt ani de închisoare, tot pentru tentativă la omor calificat, comisă în 2013.

Atunci, el a înjunghiat în torace, abdomen, umăr şi braţ un minor de 14 ani din comuna Plopiş.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Minoră înjunghiată în gât de un tânăr abia ieşit din puşcărie, pentru că i-a refuzat propunerile indecente