Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O minoră din Vâlcea şi-a înjunghiat iubitul cu un briceag, după o ceartă. Bărbatul, dus de urgenţă la spital

Atac sângeros în urma unui conflict între doi iubiţi. O minoră din Vâlcea a fost reţinută după ce şi-ar fi înjunghiat iubitul cu un briceag, după o ceartă.

de Redactia Observator

la 20.09.2018 , 12:15

O minoră şi-a înjunghiat iubitul cu un briceag, în Vâlcea O minoră din Vâlcea şi-a înjunghiat iubitul cu un briceag, după o ceartă care a izbucnit în locuinţa victimei - Pixabay

Atac sângeros în urma unui conflict între doi iubiţi. O minoră din Vâlcea a fost reţinută după ce şi-ar fi înjunghiat iubitul cu un briceag, după o ceartă.

O minoră în vârstă de 17 ani din Râmnicu Vâlcea a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce şi-ar fi înjunghiat iubitul cu un briceag, în urma unui conflict. Bărbatul, în vârstă de 20 de ani, se află în spital.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 19 septembrie, la Râmnicu Vâlcea.

Articolul continuă după reclamă

Între tânărul de 21 de ani şi concubina sa, o minoră în vârstă de 17 ani a izbucnit un conflict, cei doi aflându-se în locuinţa victimei. La un moment dat, fata ar fi scos un briceag şi l-ar fi înjunghiat pe tânăr, acesta fiind dus la spital.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, Serviciul de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic, sub coordonarea parchetului, au început investigaţiile, fata fiind reţinută pentru 24 de ore, potrivit News.ro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » O minoră din Vâlcea şi-a înjunghiat iubitul cu un briceag, după o ceartă. Bărbatul, dus de urgenţă la spital