Antena Meniu Search
x

Video Mireasa din Galaţi care a ajuns la spital în timp ce era furată de la propria nuntă, lovită la picior. Şoferiţa ar fi lovit o maşină parcată

Ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă ...seară din viaţa ei, s-a transformat într-un coşmar. O mireasă din judeţul Galaţi a ajuns la spital, după ce a fost implicată într-un accident. S-a întâmplat chiar în timp ce tânăra era furată de la propria petrecere, conform tradiţiei.

de Adrian Obreja

la 31.07.2023, 13:54

Vezi și

Mireasa este acum în afara oricărui pericol, a fost externată, în schimb a mers astăzi din nou la spital pentru investigaţie medicale. Câţiva invitaţi aveau deja planul pus la punct pentru a fura mireasa în jurul miezului nopţii. Au urcat mireasa alături de alte 3 persoane în maşină şi au plecat din localitatea Moscu către Târgu Bujor, doar că la un moment dat şoferiţa care se afla al volanului maşinii a pierdut controlul şi s-a izbit de o altă maşină parcată.

S-a întors şi a doua zi la spital pentru investigaţii

Dintre pasageri, cea care a avtu de suferit este chiar mireasa, care s-a ales cu o lovitură la glezna stângă şi a fost dusă la spitalul din Târgu Bujor iar acolo i-au administrat calmante. A fost investigată şi a cerut să se întoarcă la petrecerea de la propria nuntă. Nu a mai dansat până dimineaţă împreună cu invitaţii ei iar ieri piciorul a început să i se umfle iar astăzi s-a prezentat din nou la Spitalul din Târgu Bujor, după care a fost redirecţionată la Galaţi.

Despre şoferiţa care a provocat accidentul, aceasta a fost testată de poliţişti pentru consumul de alcool, rezultatul a fost 0, în schimb a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Mireasa din Galaţi care a ajuns la spital în timp ce era furată de la propria nuntă, lovită la picior. Şoferiţa ar fi lovit o maşină parcată