Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mireasă părăsită înaintea nunţii s-a măritat cu ea însăşi la altar şi a ţinut nunta fără mire, în Santorini

O tânără care urma să treacă prin cel mai fericit eveniment al vieţii sale a avut o surpriză enormă, după ce mirele n-a mai dorit să o ia de soţie.

de Redactia Observator

la 11.09.2018 , 16:38

O tânără care urma să treacă prin cel mai fericit eveniment al vieţii sale a avut o surpriză enormă, după ce mirele n-a mai dorit să o ia de soţie.

Tânăra spune că s-a văzut în faţa dezamăgirii vieţii şi a trebuit să ia o decizie. Astfel, s-a hotărât să nu se lase devastată de eveniment, apoi a decis să continue cu nunta ca şi când mirele ar fi fost acolo.

Ceremonia a avut loc în insula Santorini și a costat 21.000 de lire sterline. Laetitia Nguyen, o tânără franţuzoaică, a mers singură la altar și a schimbat singură jurămintele.

Articolul continuă după reclamă

"Eu și logodnicul meu eram pe aceeași lungime de undă. Am vrut să facem un copil după nuntă și am avut multe planuri. Amândoi am vrut o nuntă intimă și minunată. Amândoi am fost foarte mândri că ne vom căsători și am fost foarte implicați în pregătirea zilei cea mare. Dar ne-am despărţit în ultimul moment. Eu sunt încă foarte rănită și așa voi fi mult timp de acum încolo, dar viața este un dar și trebuie să mă bucur de el”, a spus Laetitia.

Mireasa, îmbrăcată cu o rochie care a costat 3.000 de lire sterline, a precizat că a dorit să transforme o tragedie într-un lucru pozitiv.

 „Nu poți șterge o zi, așa că am avut nevoie să o transform într-un lucru foarte pozitiv. Era exact ca o nuntă normală, dar fără mire”, a spus Letitia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » O mireasă părăsită înaintea nunţii s-a măritat cu ea însăşi la altar şi a ţinut nunta fără mire, în Santorini