Antena Meniu Search
x

Mireille Mathieu a cerut să aibă în fiecare zi câte 67 de trandafiri albi şi roşii

Șarmantă, delicată şi mereu tânără. Aşa este Mireille Mathieu la aproape 68 de ani. Artista pe care românii au aşteptat-o mai bine de 50 de ani a sosit, în sfârşit, la Bucureşti.

Vezi și

 Va urca astăzi pe scena de la Sala Palatului, pentru un concert încărcat de nostalgie. Cu farmecul ei inconfundabil, cântăreaţa i-a cucerit şi pe reporterii Observator, într-un interviu acordat în exclusivitate.

Pe Edith Piaf nu am avut ocazia s-o vedem la Bucureşti. Pe Mireille Mathieu am aşteptat-o mai bine de cincizeci de ani. Dar aşteptarea n-a fost în zadar. Artista a ajuns duminică la noi în ţară.

Cu aerul ei chic, franţuzesc şi coafura care a făcut-o celebră, Mireille Mathieu arată, la aproape 68 de ani, ca în tinereţe. Vocea nu s-a schimbat deloc, iar fanii ei vor avea parte numai de piese cunoscute la concertul din această seară, de la Sala Palatului.

Artista e o divă. Asta e clar. Aşa că şi tratamentul primit în România va fi demn de o divă. Stă la un hotel de lux din Capitală, iar în cameră a cerut să aibă în fiecare zi 67 de trandafiri albi şi roşii. Câte unul pentru fiecare an din viaţa ei. Va avea un meniu franţuzesc, dar nu se dă în lături de la bucate tradiţionale.

Şi cum de-a lungul timpului, artista a cântat împreună cu mari solişti din toată lumea, a pregătit o surpriză şi pentru publicul din România: un duet cu o artistă cunoscută de la noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mireille Mathieu a cerut să aibă în fiecare zi câte 67 de trandafiri albi şi roşii