Antena Meniu Search
x

Nunți și majorate, întrerupte de polițiști. Au fost date sute de amenzi petrecăreților

Nunţi, majorate şi petreceri din toată ţara au fost întrerupte azi-noapte de poliţişti în zonele cu număr mare de îmbolnăviri. Suceava, de exemplu, a interzis petrecerile în spaţii închise, după ce a depăşit pragul de infectare de 1,5 la mia de locuitori. Măsura, luată de pe o zi pe alta, i-a împins pe unii să încalce legea, iar pe alţii să găsească soluţii de avarie.

de Redactia Observator

la 12.10.2020, 00:29

Vezi și
  • Azi noapte, poliţiştii din Suceava au dat peste 200 de amenzi
  • Şi în Popeşti Leordeni, o nuntă cu 70 de oameni a fost oprită de oamenii legii

Claudia şi Ion au avut o nuntă ca nimeni alţii. Nu meniul, hainele sau aranjamentele au făcut diferenţa, ci restricţiile. După ce au venit din Anglia ca să se căsătorească în Suceava, mirii au aflat în noaptea dinaintea marelui eveniment că toate petrecerile private în spaţiile închise din localitate sunt interzise.

Ion Toderichă, mire: Aseară am dormit o oră, vă daţi seama în câteva ore ca să primesc o ştire din asta şi să poţi să organizezi legal în altă parte este foarte greu, nu e uşor deloc.

Claudia Toderichă, mireasă: Nu mă aşteptam în câteva ore să se întoarcă totul pe dos. Am sunat toţi invitaţii la ora 4 dimineaţa să îi anunţăm, vă rugăm frumos fiţi alături de noi, le suntem recunoscători.

Au reuşit şi să găsească o altă locaţie, la 30 de kilometri de Suceava, în Fălticeni.

Nașă: Când tu vii şi dai nişte reguli vineri la amiază şi că se aplică de vineri seara, deja dai peste cap viaţa unor oameni. Ei au fost foarte norocoşi, extraordinari de norocoşi că au reuşit să-şi mute nunta aşa, într-o noapte.

Deşi nu i-au invitat, mirii s-au trezit şi cu poliţiştii la nuntă.

Nu la fel de norocos a fost un tânăr care îşi serba majoratul: petrecerea a fost spartă de poliţişti. Patronul localului a fost amendat cu 10 mii de lei şi salonul a fost închis. Supăraţi, cei 40 de petrecăreţi n-au avut încotro şi au plecat acasă.

Părinți: Noi înţelegem. Problema e că nu puteam să renunţăm în ultima zi, să dăm totul peste cap. N-ai ce să faci, asta e.

Poliţist: Ei o să ia sancţiunea contravenţională maximă şi dumneavoastră rămâneţi cu o impresie nu prea plăcută cu privire la noaptea respectivă.

Azi noapte, poliţiştii din Suceava au dat peste 200 de amenzi de peste 35 de mii de lei.

Cu poliţiştii lângă ei s-au trezit şi petrecăreţii dintr-un club din Corabia. În jurul orei 1 dimineaţa, cheful era în toi. 170 de tineri se distrau umăr lângă umăr, fără să mai ţină cont de lege. Mascaţii au oprit muzica şi i-au scos pe din club.

Administratorul clubului a fost amendat cu 30 mii de lei pentru că a încălcat măsurile de combatere a pandemiei. Poliţiştii au mai dat 6 amenzi de 3000 de lei pentru fumat în spaţii publice închise şi o sancţiune de 2.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

Şi în Popeşti Leordeni, o nuntă cu 70 de oameni a fost oprită de oamenii legii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Nunți și majorate, întrerupte de polițiști. Au fost date sute de amenzi petrecăreților