Antena Meniu Search
x

Misiune de salvare la limită în Piteşti, după ce o vilă a luat foc

Incendiu în Pitești. Misiune de salvare la limită, ieri după amiază, după ce focul a izbucnit la mansarda unei vile și a ameninţat mai multe clădiri din jur, inclusiv un bloc de locuinţe.

de Redactia Observator

la 30.08.2019, 11:18

Vezi și

Misiune de salvare la limită, ieri după amiază într-un cartier din Piteşti după ce focul izbucnit la mansarda unei vile ameninţa mai multe clădiri din jur, inclusiv un bloc de locuinţe. În casă se aflau o femeie şi trei copii. Pompierii au venit chiar şi din timpul liber la intervenţie şi au reuşit să stingă flăcările după două ore.

Alarma s-a dat în jurul orei 19, când flăcările violente au fost observate la mansarda vilei. Imobilul aparţine unui om de afaceri argeşean, care avea şi sediul firmei sale acolo. Bărbatul nu era în clădire, însă o femeie cu trei copii au fost în pericol.

Cei patru au reuşit să se salveze la timp. Însă panica s-a instalat şi printre vecini, pentru că focul ameninţa să se extindă şi la alte clădiri, inclusiv la un bloc.

O bătrână care locuia într-o casă învecinată a trecut printr-un şoc cu atât mai mare cu cât are un băiat grav bolnav. Cu greu a reuşit să îl scoată din casă, dar în cele din urmă toţi au scăpat nevătămaţi.

La intervenţie au participat 30 de pompieri, mulţi dintre ei veniţi la misiune din timpul liber.

Mai bine de două ore salvatorii s-au luptat cu flăcările, iar într-un final au reuşit să le stingă. O parte a acoperişului casei a fost distrusă şi a căzut.

Cauzele sunt greu de stabilit. Este posibil să fie de natură electrică. În cartier a fost o întrerupere a curentului electric și nu este exclusă ipoteza ca tensiunea să fi fost prea mare atunci când locuința a fost realimentată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Misiune de salvare la limită în Piteşti, după ce o vilă a luat foc