Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mister în cazul accidentului din Brașov. Un șofer a lovit un bărbat întins inexplicabil pe mijlocul drumului

Un accident şocant a fost filmat marți noapte pe o şosea din Bran! O maşină a lovit în plin un bărbat întins inexplicabil pe mijlocul drumului. Şoferul nu a apucat să-l vadă.

de Redactia Observator

la 29.01.2019 , 21:07

Un accident şocant a fost filmat marți noapte pe o şosea din Bran! O maşină a lovit în plin un bărbat întins inexplicabil pe mijlocul drumului. Şoferul nu a apucat să-l vadă. Şi nici nu ştie dacă victima era sau nu în viaţă înainte de impact. Nu e exclus ca omul să fi suferit un infarct chiar când trecea strada, fără ca nimeni să-l observe.

Şocaţi, şoferul şi femeia care îl însoţea au realizat că tocmai au lovit un om. Bărbatul era întins inexplicabil pe şosea, chiar în staţiunea Bran. Impactul a fost inevitabil.

Afară era beznă, iar farurile unui alt autoturism, din sens opus, l-ar fi orbit pe tânărul de la volan - un taximetrist din aceeaşi localitate. N-a mai apucat să frâneze. Nimeni nu înţelege ce căuta victima pe mijlocul drumului. 

Vezi și

Ion Grapa avea 54 de ani şi locuia în Bran cu soţia lui. Lucra la un magazin din zonă şi tocmai îşi terminase tura. Însă nu a mai ajuns acasă. Rudele se tem că i s-a făcut rău pe şosea. 

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru autopsie. Legiştii vor stabili dacă bărbatul lovit era în viaţă în momentul impactului sau dacă era deja decedat. Şoferul a fost audiat de poliţişti, apoi eliberat. Potrivit unor surse, bărbatul nu avea viteză în momentul accidentului.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anchetatorii au deschis totuşi un dosar in rem pentru ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Mister în cazul accidentului din Brașov. Un șofer a lovit un bărbat întins inexplicabil pe mijlocul drumului