Antena Meniu Search
x

Mister total în cazul femeii găsite moarte într-o mașină, la Valu lui Traian. Martorii dezvăluie comportamentul bizar al victimei

Descoperire şocantă într-o maşină parcată pe un câmp din Valu lui Traian, judeţul Constanţa. Criminaliştii au împânzit zona după ce înăuntru a a fost găsit cadavrul unei femei. Soţul a văzut-o ultima oară în viaţă în urmă cu două zile, când a plecat la serviciu.

Vezi și

Descoperire şocantă într-o maşină parcată pe un câmp din Valu lui Traian, judeţul Constanţa. Criminaliştii au împânzit zona după ce înăuntru a a fost găsit cadavrul unei femei. Soţul a văzut-o ultima oară în viaţă în urmă cu două zile, când a plecat la serviciu. Iar localnicii din zona în care a fost găsită moartă spun că părea neliniştită. Făcea ture cu maşina şi se comporta ciudat.

Maşina în care femeia a fost găsită fără viaţă a fost verificată de anchetatori în căutarea unor dovezi care să-i ajute să înţeleagă ce s-a întâmplat. Lângă cadavru era o sticlă de coniac, goală. Soţul femeii spune că, de două zile, nu mai ştia nimic despre ea.

Comportamentul femeii de dinainte să moară este straniu.

”N-am cunoscut-o niciodată. În schimb, am văzut-o de vreo trei zile că se ducea încolo şi venea înapoi. Şi pe urmă am văzut maşina aici de vreo două zile”, spune un localnic.

”Dacă tot a venit atâta zile, probabil şi-a căutat un loc. Eu am crezut că e la vecinu. Şi la un moment dat, vecinu m-a căutat: ştii ceva de maşina aia? Nu ştiu nimic! M-am dus să mă uit înăuntru, am rămas stupefiat. Vecinu spunea că a văzut geamurile aburite cam de la zece seara. Înseamnă că respira, dar maşina era încuiată”, povestește un alt localnic.

Femeia nu i-a mai răspuns nici soţului la telefon. Bărbatul spune că a mai lipsit de acasă şi, de aceea, nu s-a îngrijorat.

Medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au stabilit decesul, iar în acest moment, legiştii, poliţiştii vor preleva probe şi amprente de la faţa locului pentru a putea stabili ulterior împrejurările în care a survenit decesul

Anchetatorii au deocamdată frânturi de informaţii şi aşteaptă raportul medico-legal pentru a afla cauza morţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mister total în cazul femeii găsite moarte într-o mașină, la Valu lui Traian. Martorii dezvăluie comportamentul bizar al victimei