Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri au murit într-un cumplit accident în Dâmboviţa. Maşina în care se aflau a intrat direct într-un TIR

Tragedie pe o şosea din Dâmboviţa. Doi tineri şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR. Şoferul, care a murit pe loc, ar fi mers cu viteză foarte mare.

de Redactia Observator

la 27.11.2021, 08:17

Vezi și

Tânăra de lângă el a fost resusciată aproape o oră de medici, dar nu a mai putut fi salvată. Pe bancheta din spate se aflau şi doi copii, de 13 ani. Ambii au ajuns la spital, iar unul dintre ei este în stare gravă. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei unu noaptea, la câţiva kilometri de Târgovişte, în dreptul localității Dumbrava. Autoturismul în care se aflau patru persoane s-a ciocnit frontal cu TIR-ul, care, din primele date, circula regulamentar. 

Şi-au găsit sfârşitul într-un cumplit accident

Reporter-şofer TIR: - Cum s-a întâmplat? A venit tare, am înţeles....

Pe acelaşi subiect

- Nu ştiu.

- Sau ce s-a întâmplat? 

- Nu ştiu.

Conducătorul TIR-ului este încă în stare de şoc. Spune că nu-şi mai aminteşte nimic din ceea ce s-a întâmplat.

Alexandru Mihalcioiu plt. adj - şef tură de serviciu ISU Dâmboviţa: Un accident rutier produs între un autocamion şi un autoturism. Ajunşi la faţa locului, am constatat că avem patru victime, iar pentru două dintre ele a fost nevoie să efectuăm manevre de descarcerare. 

Se pare că şoferul automobilului ar fi avut viteză mare. A pierdut controlul volanului şi a ajuns în faţa vehiculului de mare tonaj. Impactul l-a ucis pe loc. Medicii n-au mai putut-o salva nici pe femeia din dreapta sa, deşi au încercat aproape o oră manevre de resuscitare. Cei doi aveau în jur de 20 de ani. 

Dr Corneanu Corina, SAJ Dâmboviţa: Băiatul era decedat şi fata în stop cardio-respirator. A fost resuscitată, dar, din păcate, fără rezultat.  Leziunile incompatibile cu viaţa la amândoi.

Pe bancheta din spate erau o fată şi un băiat, ambii de 13 ani. Au fost duşi de urgenţă la spital. Fata se simte bine, însă băiatul ar fi în stare critică. Poliţiştii dâmboviţeni au deschis un dosar penal pentru ucidere în culpă în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Doi tineri au murit într-un cumplit accident în Dâmboviţa. Maşina în care se aflau a intrat direct într-un TIR