Antena Meniu Search
x

Video Misterul bombei găsite sub o mașină, într-un service din București. Polițiștii s-au plimbat cu ea până la secție, apoi s-au gândit să cheme pirotehniștii

De câţi poliţişti este nevoie pentru a dezamorsa o bombă? Nu este o glumă, ci o situaţie reală, care are legătură cu un dosar deschis după ce o bombă artizanală a fost găsită montată sub o maşină. Descoperirea a fost făcută iniţial într-un service de lângă Capitală. De aici a urmat o adevărată aventură. Mecanicul i-a pus în braţe proprietarului maşinii dispozitivul artizanal, iar acesta a sunat la 112. Poliţiştii au luat "bomba" au dus-o la secţie, iar acolo ar fi pus-o... pe un birou. Într-un târziu, a fost chemat serviciul Pirotehnic pentru verificări amănunţite. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 10.04.2023, 14:10

Vezi și

Este o ancheta în desfășurare, una care trebuie pe de o parte sa stabilească cine a pus dispozitivul improvizat sub mașina și, pe de altă parte, dacă polițștii secției 23 au procedat corect sau nu.

Două posibile scenarii pe care anchetatorii le iau in calcul

Potrivit unor surse, mașina ar fi fost abia cumpărată de proaspătul proprietar, o adusese la service pentru a fi verificată, moment în care mecanicul a găsit bomba artizanală legată de țeava de eșapament. Reprezentanții service-ului au dat jos presupusa bomba și i-au cerut șoferului să plece cu mașina și cu dispozitivul din atelier. La câțiva kilometri distanță, bărbatul a sunat la 112.

Sunt două posibile scenarii pe care anchetatorii le iau in calcul: ca dispozitivul să fi fost adus fie de șofer în secția de politie, fie chiar de agenți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Misterul bombei găsite sub o mașină, într-un service din București. Polițiștii s-au plimbat cu ea până la secție, apoi s-au gândit să cheme pirotehniștii