Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Misterul se adânceşte în cazul Mirabelei, găsită moartă şi dezbrăcată pe câmp, lângă Autostrada Soarelui. Anchetatorii au refăcut ultimele clipe din viaţa fetei

Răsturnare de situaţie în cazul morţii Mirabelei Cristian, tânăra de 27 găsită fără suflare pe câmp, la marginea Autostrăzii Soarelui.

de Redactia Observator

la 27.12.2017 , 13:45

Răsturnare de situaţie în cazul morţii Mirabelei Cristian, tânăra de 27 găsită fără suflare şi complet dezbrăcată, 13 octombrie, pe câmp, la marginea Autostrăzii Soarelui.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi au refăcut ultimele clipe din viaţa fetei şi au ajuns la concluzia că aceasta nu a plecat din Prahova, de acasă, la Bucureşti, aşa cum îşi anunţase tatăl, ci la Constanţa.

“Am stabilit clar că fata venea de la Constanţa, nu de la Bucureşti, aşa cum s-a spus. Există martori care au declarat acest lucru. Victima a fost văzută în tren şi apoi în halta în care a coborât, în apropierea Autostrăzii Soarelui. Era singură şi incoerentă. Aşteptăm rezultatele necropsiei pentru a clarifica toate cauzele care au condus la deces”, a explicat, pentru adevarul.ro, prim-procurorul adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi, Mădălina Miu.

Articolul continuă după reclamă

Reamintim că în 13 octombrie Mirabela Cristian, tănăra asistentă de farmacie din comuna prahoveană Telega, a fost găsită decedată pe un câmp în apropiere de Autostrada Soarelui, pe raza judeţului Călăraşi.

Tânăra se întorsese de puţin timp în România, după ce locuise în Danemarca, cu fostul iubit. 

Nimeni nu ştie cum a ajuns să sfârşească pe un câmp din judeţul Călăraşi. 

În acest caz a fost deschis dosar penal de moarte suspectă în care se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul tinerei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Misterul se adânceşte în cazul Mirabelei, găsită moartă şi dezbrăcată pe câmp, lângă Autostrada Soarelui. Anchetatorii au refăcut ultimele clipe din viaţa fetei