Antena Meniu Search
x

Miting de amploare în Capitală. Mii de protestatari veniţi din toată ţara au ieşit cu vuvuzele şi pancarte în faţa Guvernului

Vezi și

Mii de oameni s-au strâns, din toată ţara, nemulţumiţi de măsurile fiscale anunţate de Guvern. Mai exact, Executivul a decis să treacă plata asigurărilor sociale din sarcina angajatorului în sarcina angajatului. Măsura a fost catalogată drept o nouă formă de sclavagism.

Din Sighetu Marmaţiei, Bistriţa, Timişoara, Cluj... Din toată ţara, mii de oameni s-au adunat, de azi-dimineaţă, în faţa Guvernului. 

Cu ore suplimentare, zile de weekend muncite, femeia, bucătăreasă la un spital, spune că şi acum abia reuşeşte să ia 1.500 de lei pe lună. Noile măsuri anunţate de Executiv i-ar tăia aproape jumătate din venit, spune ea. În aceeaşi situaţie sunt mulţi alţii.

Cu vuvuzele şi mesaje scrise pe pancarde, oamenii spun că nu sunt dispuşi să renunţe până nu le vor fi rezolvate problemele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Miting de amploare în Capitală. Mii de protestatari veniţi din toată ţara au ieşit cu vuvuzele şi pancarte în faţa Guvernului