Antena Meniu Search
x

Moarte cumplită, aleasă de un poliţist din Galaţi. Tânărul de 21 de ani s-a sinucis acasă, cu arma din dotare. Chiar mama lui i-a găsit trupul

Un poliţist din judeţul Galaţi s-a sinucis, marţi, la doar 21 de ani. Tânărul, care abia îşi terminase studiile în luna martie, şi-ar fi pus capăt zilelor într-un mod cumplit. Potrivit primelor informaţii şi anunţului făcut la numărul de urgenţă 112, acesta şi-a tăiat venele şi s-a împuşcat cu arma din dotare. Chiar mama lui l-a găsit prăbuşit, în casă.

de Redactia Observator

la 13.12.2022, 22:25

Tânărul poliţist s-a sinucis acasă, cu arma din dotare
Tânărul poliţist s-a sinucis acasă, cu arma din dotare - Shutterstock

Moarte tragică în Galaţi. Un tânăr poliţist şi-a pus capăt zilelor, la doar 21 de ani. Apelul sfâşietor la numărul de urgenţă 112 anunţa o scenă cumplită: tânărul s-ar fi sinucis acasă şi s-a stins din viaţă după ce şi-a tăiat venele şi s-a împuşcat cu arma din dotare. Chiar mama lui i-a găsit trupul însângerat. Era căzut la podea, în stare de inconștiență, cu o leziune în zona capului. 

Poliţist găsit mort în casă de mama lui. S-ar fi sinucis din dragoste rănită

Alertaţi, poliţiştii din Târgu Bujor s-au deplasat la adresa indicată unde au constatat că cele sesizate se confirmă. După primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu. Personalul medical din cadrul SMURD Galați care a ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acesta nu a mai răspuns și a fost declarat decesul. 

Polițistul trecuse testarea psihologică și era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr" Câmpina, promoția martie 2022. Unele surse susţin că tânărul ar fi avut probleme în dragoste, care l-ar fi împins spre gestul extrem. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a întâmplat acest incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Moarte cumplită, aleasă de un poliţist din Galaţi. Tânărul de 21 de ani s-a sinucis acasă, cu arma din dotare. Chiar mama lui i-a găsit trupul