Antena Meniu Search
x

Video Moarte inexplicabilă pentru o adolescentă de 17 ani din Alba Iulia. Flavia, o sportivă de performanță, s-a prăbușit din senin în sala de fitness

Moarte inexplicabilă pentru Flavia, o sportivă de performanță din Alba Iulia. Adolescenta de 17 ani s-a prăbușit din senin în sala de fitness, unde făcea exerciții cu bara olimpică de 18 kilograme.

de Monica Palade

la 21.11.2022, 16:22

Vezi și

La un moment dat, în timpul efortului fizic, fetei i s-a făcut rău. Un bărbat care se afla și el în sală a dat alarma. Personalul sălii de fitness a intervenit de urgență, iar adolescentei i s-a acordat primul ajutor până la sosirea salvatorilor. Echipajul medical sosit la fața locului a început manevrele de resuscitare la fața locului, însă fără succes. Inima Flaviei s-a oprit pentru totdeauna.

Moarte inexplicabilă 

Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat de fapt. Flavia era o elevă silitoare, adora sportul și se pregătea să dea la o facultate în Cluj. A făcut înot de performanță până în clasa a VIII-a. A renunțat pentru că a vrut să se canalizeze pe învățătură. Recent, a luat testele fizice pentru admitere la liceul militar din Alba Iulia, de unde s-a transferat în clasa a zecea la Colegiul Național Horea Cloșca și Crișan din Alba Iulia.

Sâmbătă, în jurul orei 13:00, Flavia a mers la sala de fitness. A urcat la etaj și a început lucrul pe aparate. La un moment dat i s-a făcut rău din senin și s-a prăbușit. Poli'ia a demarat o anchetă și urmează să stabilească în ce împrejurări a murit tânăra.

Vestea morții a căzut ca un trăsnet printre apropiați. Mesajele au curs pe rețelele de socializare. „O, Doamne, un copil de 17 ani”, „Off doamne,Dumnezeu sa o odihnească în pace și familiei multă putere”, „Dumnezeu sa o odihnească în pace!Trist…Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, „DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA PACAT AVEA VIATA INAINTE !!!Dumnezeu sa Le dea putere mare parintiilor pentru aceasta mare durere”, „Drum lin spre îngeri! Nu te vom uita niciodată! Condoleanțe familiei!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Moarte inexplicabilă pentru o adolescentă de 17 ani din Alba Iulia. Flavia, o sportivă de performanță, s-a prăbușit din senin în sala de fitness