Antena Meniu Search
x

Video Moarte învăluită în mister: Un bărbat găsit carbonizat pe un câmp din Ilfov

Moarte învăluită în mister lângă București. Cadavrul unui bărbat carbonizat a fost găsit pe un câmp în apropiere de Domnești, județul Ilfov.

de Monica Palade

la 19.12.2022, 17:01

Vezi și

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de criminaliști. Se iau în calcul toate variantele, fie crimă, fie sinucidere, informează repotererul Observator Bogdan Dinu. Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea identității victimei și a circumstanțelor în care aceasta a murit.

Ce spun polițiștii

La data de 19 decembrie a.c.,în jurul orei 14:52, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe câmp, în apropierea localității Domnești, se află o persoană arsă, carbonizată.

La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp polițiștii orașului Bragadiru, pentru cercetări. De asemenea, la fața locului se deplasează criminaliști si polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Moarte învăluită în mister: Un bărbat găsit carbonizat pe un câmp din Ilfov